🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا طبق قانون یوم الادا و همچنین دیر کرد پرداخت به پرونده فوق تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۲۷

با سلام
در تصادفی در خرداد سال ۹۸ به عنوان شاکی تشکیل پرونده انجام شده است و امور قانونی و دادسرا تا اردیبهشت ۹۹ به طول انجامیده است.۱۴ بهمن حکم اولیه اعلام شده است که به قطعیت نرسیده و در نهایت در تاریخ ۲۷ اسفند با اعلام از طریق سامانه ثنا بر پیگیری شکایت و مطالبه دیه از تاریخ ۱ اردیبهشت ۹۹ ابلاغ شده است. ابلاغیه بعدی در تاریخ ۴ اردیبهشت به صورت حضوری و سامانه ثنا از اجراییات مبنی بر تاریخ قطعیت حکم در تاریخ ۶ اسفند ۹۸ و همچنین تحویل پرونده به نماینده بیمه در تاریخ ۲۵ اسفند سال ۹۸ میباشد. شرکت بیمه نیز در نهایت در تاریخ ۲۴ اردیبهشت ۹۹ مبلغ دیه را بر مبنای دیه سال ۹۸ پرداخت نموده است.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
پرداخت دیه بروز میباشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
پرداخت دیه بصورت یوم الاداست و بایستی بر حسب دیه مقرر سال ۹۹ که مبلغ ۳۳۰ میلیون میباشد اقدام میشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط