🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا طلاق از طرف زن بعلت ضرب وشتم وفحاشی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۲۸

با سلام واحترام اینجانب زن 52 ساله ای هستم که مدت 22 سال است ازدواج کرده ام وفرزندی 19 ساله دارم دراین مدت دربیشتر مواقع موردضرب وشتم قرارگرفته ام وهمچنین فرزندم ولی متاسفانه هیچ شکایتی نکرده ام تا این اواخرکه یکبارشکایت کرده وبه پزشک قانونی مرااجعه کرده وگواهی گرفته ام وهمچینی 5 شش مورد صدای ضبط شده اینشان که دران فحاشی هم میکنند را دارم خیلی مستاصل هستم ومیخواهم جداشوم درضمن دراین مدت ایشان به من هیچ نفقه ای نداده اند چون کارمند بوده ام ومقداراندکی از پولم راخودم برداشته وبقیه را به حساب همسرم ریخته ام واکنون تقریبا هیچ گونه پس انداز وپولی ندارم که بتوانم مستقل زندگی کنم ومیدانم که حتی درصورت گذشت ازهمه چیز همسرم حاضر به طلاق نیست ولی درزندگی ما نه رابطه ای است ونه محبتی فقط من مثل کلفت ونوکر ازترس تنبه نشدن وکتک نخوردن خودم وفرزندم کارکنم وصدمه روانی شدیدی خورده ام افسردگی شدید دارم وبیشتر مواقع به خودکشی فکرمیکنم و بعلت عدم وجودامنیت جانی وروانی برای خودم وپسرم خواهشمنداست مرا راهنمایی قرمایید که چگونه میتوانم از ایشان جداشوم البته ایشان هم پول نقد به حساب خودشان دارند وهم خانه ای داریم که نصفش به نام من است .

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید به دادگاه مراجعه کرده و دادخواست مطالبه ی نفقه و مهریه بدهید.اگر هم شماره حساب ایشان را دارید میتوانید به دادگاه ارائه داده تا وجه آن توقیف شود.سپس با ارائه ی گواهی پزشکی قانونی و صدای ضبظ شده و شهادت فرزندتان میتوانید با استناد به شروط ضمن عقد مبادرت به طلاق نمایید.در خصوص منزل هم میتوانید از دادگاه تقاضای صدور دستور فروش نمایید تا پس از فروش خانه سهم خودتان را از ایشان جدا نمایید.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط