🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا طلبکار میتواند خانه را از ما بگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۴

خانه ای را به صورت قولنامه ای خریداری کردم که دارای سند است و پس از چند سال برای صاحب سند طلبکار ایجاد شده است و در خواست توقیف ملک من را کرده است خریداران قبل از من که انها هم خانه رو به صورت قولنامه ای خریده اند قبلا یک بار در دادگاه ثابت کرده اند که خانه را قبل از ایجاد طلبکار خریده اندو رای دادگاه را به نفع خود با حکم اجرایی برای سند زدن دارند ولی به علت هزینه های بالای سند زدن این کار را انجام ندادند و طلبکار قبلی اینبار دوباره درخواست توقیف ملک داده است ایا باید دوباره در دادگاه ثابت شود که ما خانه را خریداری کرده ایم؟ یا اینکه ما با همان حکم اجرایی قبلی میتوانیم رای دادگاه را به نفع خود داشته باشیم؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، با صدور حکم قطعی مبنی بر مالکیت شما یا هر فرد دیگری بر ملک اخیر، مالک بوده و ادامه ی روند صرفا مراحل اداری ثبت و ادامه ی کار برای احراز اسنادی مالکیت خواهد بود؛ حکم گذشته کاملا معتبر می باشد و یک بار اجراییه نیز کافیست؛ موفق باشید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۳,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط