🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا طول درمان تاثیری در دیه دارد و محاسبه دیه براساس امسال است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۳۶

باسلام و درود
بنده مرداد ۱۴۰۰ بدلیل سقوط در کانال آب کنار خیابان به دلیل نا ایمن نبودن دچار خوردگی شدگی استخوان شانه چپ ،دررفتگی مفصل شانه و پاره شدن رباط دستم شدم و پس از مراجعه پزشکی قانونی ۴ماه طول درمان داد و پس از ۴مراجعه به دلیل عدم بهبود ۳ماه دیگر طول درمان دادند ،آیا طول درمان تاثیری در دیه دارد و محاسبه دیه براساس امسال است یا سال دیگر بعد باتشکر

۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام میزان دیه پزشکی قانونی مشخص میکند طول درمان تاثیری ندارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

درود بر شما ،مستحضر باشید طول درمان ارتباطی به دیه ندارد، بابت تشخیص نوع بهبودی‌ست

سلام
دیه به نرخ روز محاسبه می‌شود و طول درمان به جهت تشخیص بهبودی با عارضه یا بدون عارضه صادر می شود

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

وقت بخیر میزان دیه پزشکی قانونی مشخص میکند طول درمان تاثیری ندارد.

سلام
طول درمان تاثیری در میزان دیه ندارد
دیه توسط پزشکی قانونی تعیین میگردد

با احترام میزان دیه پزشکی قانونی مشخص میکنه طول درمان تاثیری ندارد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط