🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا طول درمان مجدد باعث افزایش دیه میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۵

با سلام خدمت وکلای عزیز تشکر از وقتی که اینجا برای ما میزارید من دو ماه پیش در یک کارخانه تولید یخ خشک مشغول به کار بودم که مخزن گاز ترکید و چند جا بدنم صدمه دید شکم و شانم. کتفم پام سوختگی درجه یک و دو زدن تشدید دیسک کمر هماتوم کیسه بیضه اختلال در استرس زدن و یکماه طول درمان برا معاینه مجدد دادن امروز نوبت معاینه مجددم بود و پزشکی قانونی بعد از معاینه مجدد ۵ ماه دیگه طول درمان دادن حالا اگه بعد از ۵ ماه خوب شدم چند درصد میزنن و دیه اش چقدر هس و اگه خوب نشم چقدر دیه برام ممنون از شما

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام میزان دیه بر اساس نوع جراحات و میزان بهبودی با نطر پزشکی قانونی تعیین میگردد، معاینه مجدد اثری بر میزان دیه ندارد و صرفا برای بررسی میزان روند بهبودی و ماندگاری عوارض صدمات هست.

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام میزان دقیق دیه را که نمی توان الان نظر داد چون باید نامه پزشکی قانونی مبنی بر نوع جراحات شما به دادگاه ارسال شود تا میزان آن تعیین شود و تا اتمام دوره درمان امکان پذیر نیست. نرخ دیه هم بر اساس نرخ روز محاسبه میشود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط