🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا عضو شدن در یک کانال مستهجن، جرم محسوب می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۸۹۴

سلام
اگر فردی برای عضویت در یک کانال تلگرامی که فیلم های مستهجن منتشر می کند پولی به کارت صاحب کانال واریز کند و عضو کانال شود. در صورتی که صاحب کانال دستگیر شود.
۱- آیا افرادی که برای او جهت عضو در کانال پول واریز کرده اند مجرم محسوب می شوند؟
۲- صرف بودن در یک کانال مستهجن و صرفا استفاده از محتوای آن به صورت شخصی، جرم محسوب می شود؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون جرم انگاری نشده است جرم محسوب نمیشود .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین

افرادی که برای او جهت عضو در کانال پول واریز کرده اند مجرم محسوب نمی شوند.
صرف بودن در یک کانال مستهجن و صرفا استفاده از محتوای آن به صورت شخصی، جرم محسوب نمی شود.

سلام صرف عضویت جرم نیست اما انتضار یا ارسال مطلب و یا همکاری در جذب مشترک جرم است .

طبق اصل قانونی بودن مجازات ها تا عملی صراحتا در قانون جرم شناخته نشده نمیتوان آن را جرم دانست ولو آنکه آن عمل مستهجن و حرام باشد، تنها تظاهر به عمل حرام در ملا عام جرم محسوب می شود، بنابراین مورد سوال به استناد اصول برائت و قانونی بودن جرائم، جرم نیست.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط