🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا عمل این شخص مصداق افشای اسرار خصوصی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۶

با سلام
اگه دختر پسری توی تلگرام صحبت کنن. بعد مثلا بینشون چت نامشروع انجام بده و قرار البته تلفن یا ادرسی از هم ندارن. بعد اون دختر پیامای پسر را. مثلا پیامی را به شخص سومی که دختری هستن که اقا ظاهرا قصد ازدواج باهاشون را دارن. هنوز ازدواج نکردن البته. پیامها را به این دختر ارسال کنه و باعث بهم خوردن رابطه اون دختر و پسر بشه.
آیا عمل این شخص مصداق افشای اسرار خصوصیه؟
صرف فوروارد چت و پیامای تلگرامی که حاوی مسایل غیر اخلاقی بوده.
آیا پسر میتونه از دختر شکایت کنه؟
آیا شکایتی که بخاطر اینه که اون دختر را شناسایی کنه و ابروش را ببره و تلافی کنه و یه جوری اذیتش کنه اصلا اتفاق میفته و به این شکایت رسیدگی میشه؟
مرسی از راهنماییتون

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام
مطابق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی:
« هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل ‌یا مضاجعه شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه ‌کننده تعزیر می‌شود.»

از طرفی طبق ماده ۷۴۵ (ماده ۱۶ قانون جرائم رایانه ای) قانون، افشای اسرار خصوصی دیگران را جرم دانسته و مجازات آن را تا ۲ سال حبس و جزای نقدی در نظر گرفته است.

توصیه می کنم جهت پیگیری و دفاع در این زمینه حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید، چراکه با تجربه و دانش کافی می توان در جهت بهتر به نتیجه رسیدن این موضوع گام برداشت.

سربلند و پیروز باشید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

سلام
در صورتی که مطالب افشا شده جزء اصرار ایشان بوده باشد و شما آنها را افشا نموده باشید موضوع تحت عنوان افشای اسرار خصوصی قابل پیگیری می باشد
اما در صورت پیگیری این موضوع از طرف پسر،خود ایشان نیز به اندازه شما( در ارتباط با جرم ارتباط نامشروع )مجازات خواهند شد

سلام . اگر صوت فیلم یا عکسی باشه و منجر به ضرر یا هتک حیثیت فرد بشه .اره میتونه قطعا شکایت کنه.. اما در مورد متن سخت است. فقط یه بند در قانون به این میخورد ان هم اسرار دیگری هستش، اگر این پیامها رو اسرار شخص بدونیم و این عمل موجب ضرر یا هتک حیثیتش بشه، بله میتونه شکایت کنه. در این مورد شما اگر دو طرف نامزد باشن و این اقدام موجب هتک حیثیت فرد در مقابل نامزدش بشه و ازدواجشون بهم بخوره.میتونه شکایت کنه.. البته نیاز به اثبات هستش.

سلام، بله می‌تواند شکایت کند عمل دختر انتشار مکالمه نامشروع هست ولی طرفین هم شما و هم ایشان متهم به رابطه نامشروع از آن طریق خواهید شد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط