آیا عموی من حق دارد ملک ورثه ای را به نام من کند فردا ورثه دیگر نمی توانند ادعایی داشته باشند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۰

سلام
پدر بنده تو شهرستان از پدرش بهش ارث رسیده و عموم بعد از کلی کشمکش راضی شده که بدون اینکه انحصار وراثتی انجام شود یه زمین حدودا ۴۰۰ متریو به ما بده و ما رفتیم زمین دیدیم و شورای روستا و ریش سفیدا اومدن دوتا نامه تنظیم کردن یکی اینکه من این ملک از عموم خریدم(در صورتی که این زمین ورثه ای میباشد) و دیکری اینکه نامه ای تنظیم شد که من و برادر و خواهرام دیگه سهمی تو وراثت نداریم و تمام سهممونو به عموم میبخشیم در ضمن ورثه های پدرم پنج نفر هستند و در حال حاضر پدر بنده نیز فوت شده است
سوال بنده اینکه این کاری که ما میکنیم مطمئنه و نقصی ندارد منظورم اینکه فردا ورثه های دیگه نیان به عموم بگن که چرا این زمین دادی به فلانی.
ممنون

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
پس از فوت پدرتان مال و اموال ایشان بطور قهری به ورثه ایشان می رسد و ورثه ایشان می توانند در خصوص مال و اموال پدرشان تصمیم گیری نمایند و اگر شما همه ورثه پدرتان هستید می توانید اقدام به چنین کاری کنید در غیر اینصورت این عمل نسبت به کسی که حضور ندارد اعتبار ندارد
در خصوص اخذ زمین شما گفته اید که آن را خریداری نموده اید و جدا سندی امضا نموده اید که نسبت به سهم پدرتان اعتراضی ندارید و به نوعی یک تقسیم نامه نوشته اید این تقسیم نامه در صورتی اعتبار دارد که تمام ورثه راضی بدان باشند

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

اسناد تنظیم شده اعم از بیع زمین ۴۰۰ متری و همچنین سهم نداشتن سایرین قانونی نیست و باطل و یا غیر نافذ است

سلام اگر همه ورثه اعلام کرده اند سهم خود را گرفته اند و واقعا هم گرفته باشند ، مشکلی ایجاد نمی شود . البته باید زمین ۴۰۰ متری به میزان سهم هر وارث به نامش انتقال پیدا کند .

با درود فراوان
الباقی وراث بایستی سهمشان را نسبت به زمین به شما انتقال میدادند . درست نیست .
ولیکن شما سهم الارث خودتان را بخشیده اید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط