🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا فردی که به صورت خصوصی در منزل تدریس میکند باید مجوز و یا شرکت داشته باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۲۳

باسلام وخسته نباشید.شخصی از من مبلغ به ظن خود مبلغ 200هزار تومان طلبکار هست بابت خدمات آموزشی،اما ایشان نه موسسه دارند ونه جواز ومدارک مربوطه وبطور مخفیانه اقدام به برگزاری کلاس آمادگی کنکور در یک واحد ازمنزل خود برگزار میکند که مبالغ هنگفتی میگیرند همچنین تعداد زیاد ی شرکت میکنند.ویک قرداد مبهم وگنگ هم تنظیم کرده است که نه اسمی از موسسه در آن است ونه اسمی از خود ایشان.ایشان بنده طی یک پیامک تهدید کردن که کسی را درب منزلتان فرستادم اگه پول را ندهید بد برایتان تمام میشود. ودر گروهی تلگرامی که داشتند عکس مرا به عنوان متواری ..زدن وآبروی مرا بردند.لطفا یه راه حلی پیش پای من بگذارید آیا به عنوان تهدید وبردن آبرو میتوانم از ایشان شکایت کنم.لازم به یاد آوری ایشان یکی از بستگان ریس کانون وکلا استان ما هستند.آیا به نظر شما صلاح است از ایشان شکایت بکنم.آیا پیامک و تلگرام جز مستندات به حساب می آید.باتشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تدریس خصوصی در منزل نیازی به داشتن شرکت و موسسه و ... نخواهد داشت لذا در صورتیکه تهدیدی از جانب ایشان علیه شما رخ داده است میتوانید علیه ایشان در دادسرا شکایت کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط