آیا فروش اکانت ، لایک ، فالوور در فضای مجازی در قانون جرم انگاری شده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸,۹۴۶

سلام. وقت به خیر
سوالی در مورد فروش (فالور،لایک،کامنت،پیج) اینستاگرام داشتم
برنامه هایی در برنامه بازار هستند مثل کافه اینستا ، فالوور بگیر،اینستا ممبر و.. که میشه با فالو کردن افرادی که داخل برنامه ثبت نام کردند(با استفاده از سکه هایی که از برنامه کسب کردند)منظور از سکه آیتمی داخل برنامست که بعد از فالو و یا لایک و کامنت داخل برنامه به شما داده میشود و شما میتونید با استفاده از سکه (فالور،لایک،کامنت )سفارش بدین
سوال من اینه که. من اگه با استفاده از سکه هایی که داخل برنامه دارم. برای اشخاصی که بهم سفارش میدن فالور یا لایک و یا کامنت مدنظرشون رو انجام بدم و در قبالش پولی به صورت کارت به کارت به حسابم واریز کنند
اینکار از نظر پلیس فتا جرم محسوب میشه؟؟
و اگه جرم محسوب نمیشه
اگه کسی بهم سفارشی بده و من سفارششو کامل انجام بدم. ولی اون شخص با در دست داشتن شماره حساب من ادعا کنه که من سفارش درخواستیشو انجام ندادم من چه جوری میتونم بیگناه بودنمو ثابت کنم؟!
آیا اگه بعد از انجام سفارش ازشون بپرسم
سفارشتون به طور کامل انجام شد؟ راضی هستید؟
و ایشون هم جواب بدن بله(چت داخل دایرکت اینستاگرام یا پی وی تلگرام). از این چت اسکرین شات بگیرم. میتونم بیگناه بودنمو ثابت کنم؟
لطفا به طور کامل به سوالم پاسخ بدین
سپاس فراوان

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه این موضوع در قانون جرم انگاری نشده بنابراین خرید و فروش این موارد مشکل قانونی ندارد.

گرفتن اسکرین شات می تواند در دادگاه موثر باشد اما دلیل محسوب نمی شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط