🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا فقط ارش تورم پایم را میتوانم بگیرم و به آسیب های دیگر دیه تعلق نمیگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴,۳۵۸

من با همسرم همراه با موتور سیکلت با خودرویی پراید تصادف کردیم و در نامه پزشک قانونی ۱ عدد خراشیدگی ساق پا و ۳ کبودی در ساق پا و ۲ کبودی در حارصه پای چپ و تورم ساق پای چپ و تعدادی هم کبودی در زانوی پا نوشتن، ولی امروز نامه برای دادسرا نوشتن ارش برای تورم ساق پا ۰.۲ درصدی تعلق می گیرد، یعنی دیه کبودی های جاهای دیگه ی پام و نمیدن؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دیه اعضای مذکور در قانون مشخص بوده و نیاز به تصریح نداشته است و فقط باید میزان ارش تورم ساق پا توسط دادگاه مشخص می شده اما باید طور کل باید پرداخت شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

دیه کلیه جراحات به شما تعلق میگیرد

با سلام
باتوجه به مشخص بودن دیه قسمتهای دیگر ارش برای تورم ساق پا منظورشده ودرحکم دادگاه این ارش به همراه دیه قسمتهای دیگر منظور خواهد شد

سلام بقیه موارد دیه مقدر دارد و در قانون به آن تصریح شده است و محاسبه می گردد.

خیر چون دیه جاهای دیگه مشخص بوده میزانش دیگر نیازی به تصریح نبوده اما چون ارش را باید معین می کرده اند تنها آن را معین کرده اند لذا به شما تعلق می گیرد دیه ی باقی اعضا نگران نباشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط