آیا فقط دیه می دهند و یا اینکه زندانی هم دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۵

سلام چند روز پیش همسرم و خواهر و مادرش و خواهرزاده اش به منزل ما وارد شدن و بع از مدت کوتاهی خواهر شوهرم بهانه تراشی کرد و شروع به فحاشی تهمت و توهین به بنده کرد و فحشای رکیک و تهمتای زشت غیرمنطقی و غیر قابل اثبات به بنده میزدن در همان زمان دوست شوهرم نیز وارد منزل ما شد درب منزل را قفل کرد تا که من نتوانم به همسایه ها پناه ببرم.مادرش دهان مرا گرفت و همسرم خواهرش و خواهر زا اش مرا کتک میزدن و به در دیوار میکوبیدنو فحاشی میکردن همسایه ها به کمکم آمدن خواهر شوهرم به آنها نیز فحاشی و توهین کرد.بدون هیچ گناهی همسرم حدود یکسال است به صصورت قطره چکانی به ما خرجی میدهد و سه ماه است که کلا قطع کرده است خانواده ی من چون دلسوز هستن در این سه ما برای من پول واریز میکردن تا من و پسر پنج ساله ام گرسنگی نخوریم ولی به من گفتن با مواد غذایی ما فقط برای خودت و پسرت غذا درست کن و برای شوهرت درست نکن چون ما راضی نیستیم.به همین علت من را کتک زدن ولی از تهمتهایشان مشخص بود که میخواهند به من تهمت ناموسی بزنن.گوشی مرا هم به سرقت بردن تا حریم شخخصی من وارد شوند البته من ترسی ندارم طلا که پاک چه منتش به خاک استشوهر بنده بسیار شکاک پارونویید هست و سابقه مصرف ماری جوانا و شرینیهای آغشته به روعن ماری جوانا دارد.پزشکی قانونی جمعا هفت ضربه ی کبودی با جسم سخت برای من نوشته است.استشهاد همسایه ها هم روی پرونده است حکم دوست شوهرم که درب منزل را قفل کرد چه میتواند باشد .صمنا دوست شوهرم با کفش نیز به من حمله ور شد و این صحنه را مدیر ساختمان دید و بسیار عصبانی شد.حکم دوست شوهرم چه میتواند باشد؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمال هر دو مجازات وجود دارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین

بادرودوسلام هردومجازات دیه و حبس می باشد.

احتمال هر دو مجازات دیه و حبس خواهد بود

بستگی داره به اثبات گفته هاتون هم ممکنه هم دیه و هم حبس داشته باشه

با درود..
نیاز به بررسی مدارک و دلایل شما دارد،، موضـوع ور صورت اثبات قطـعا محکومیت به پرداخت دیه در پی خواهد داشت و با اثبات زوایای دیگــر جرم از جمله اثبات ایراد نسبتهای ناروا و زنا علیـه تان ، مرتکب به حد قذف (شلاق) نیز محکوـ می گردد..
برای موارد ارتکابی تهـدید، توهین ، افتـرا و تهمت و فحاشی نیز در صورت اثبات،، حکم محکومیت صادر می گردد..

با درود سوال تکراری است.
ممکن است حبس هم داشته باشد علاوه بر دیه

سلام و ارادت
پرداخت دیه و حبس یا شلاق است بهرحال شما اقدام قانونی نمایید و شکایت کیفری مبنی بر توهین و تهدید و فحاشی و ضرب و جرح عمدی و هتک حیثیت نمایید و وقتی روابط تا این حد مشکل ساز شده است نبایستی با یکدیگر تا مدتی در کنار هم باشید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط