🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا قاضی بدون گرفتن وکیل حق مرا به من برمی گرداند یا باید وکیل بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۵

سلام من خانه ای در تاریخ ۷/۱۰/۹۸ به مبلغ ۶۶۰ میلیون در دو طبقه در بنگاه قولنامه کردیم و قرار شد ۱۰۰ میلیون زمان قولنامه یعنی ۸/۱۰/۹۸ که پاس شد و ۱۲۵ میلیون در تاریخ ۵/۱۱/۹۸ بعد از تخلیه منزل پاس گردد و ۴۳۵ میلیون هم در تاریخ ۱/۱۲/۹۸ وقت سند زدن بنام بنده….. که در تاریخ ۵/۱۱/۹۸ منزل تخلیه نگردید…. و همچان عذر و بهانه آوردند که مستاجرها خالی نمی کننن و ما وکیل گرفتیم برای تخلیه منزل و ما ۱۲۵ میلیون چک دوم را هم آزاد کردیم و همچنان منزل تخلیه نگردید…. و زمان چک سوم هم فرا رسید و همچنان آنها درگیر برای تخلیه خانه و یا بهانه بودند و اکنون که هفت ماه از این تاریخ گذشته با هر تماس و پیگیری ما بهانه تراشی می کردند تا اینکه ما با پیگیری های مکرر آنها را مجبور به گرفتن وکالت تام برای انجام کارهای ثبتی و مالیاتی و شهرداری نماید که متاسفانه بعد از ۳ روز بعد از گرفتن وکالت تام ازخانمی که ما منزل را با وکالت تام فرزندانش خریداری کرده بودیم فوت نمودند و وکالت نامه ما عملا منتفی شد و ما ماندیم چکار کنیم تا اینکه ورثه ایشان عنوان کردند که شما دو راه بیشتر ندارید یکی ما طبقه دوم منزل را غیر قانونی ساختیم و شهرداری دستور به تخریب داده و ما باید تخریب کنیم تا بتوانیم سند بنام شما بزنیم و یا اینکه ما یک وکالت تام به شما بدهیم شما هر موقع خواستید برید سند بنام بزنید…. که این دو راه اصلا عملی نیست چون من پول دوطبقه را پرداخت کردم و حتی ۸۰ میلیون گران تر از عرف محله و زمان خریداری کردیم و الان با این پول می توانم پایین شهرم و منطقه خیلی بد خریداری کنم و اصلا انصاف نیست که من تمام زندگی رو فروختم برای خرید خانه و حالا بخواهند معامله را فسخ نمایند…و آنها می گویند الان خانه کم کمش ۱ میلیارد قیمت داره…. آیا من میتوانم برای احقاق حقم به تنهایی به دادگاه شکایت کنم… پیروز این معامله میتوانم باشم یا اینکه باید وکیل بگیرم… آیا قاضی بدون گرفتن وکیل حق مرا به من برمی گرداند یا باید وکیل بگیرم … و در صورت وکیل گرفتن آیا میتوانم حق الوکاله را از وراث بگیرم... حق الوکاله چقدر میش
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید به تنهائی شکایت کنید، اما گرفتن وکیل بدلیل آشنائی با قرار دادهای بیع و وجود غش در معامله کارهای شمارا آسانتر خواهد کرد، قاضی برای وکیل حکم نمیدهد قاضی وضع پرونده را ملاحظه میکند و در صورت احقاق حق برای شخص حکم صادر میکند.
در صورت استحقاق حکم برای شما میتوانید تمام ضررهائی که در معامله متحمل شدید از طرف مقابل مطالبه کنید حتی حق الوکاله ای که پرداخت کردید.
حق الوکاله توافقی است اما معمولا از ۵۰۰ به بالا دو درصد است و میتوانید بصورت توافقی آنرا بیشتر یا کمتر کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط