🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا قاضی برایش پرینت تماس و پیام ها رو صادر میکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۸

با سلام
خانم من به علت زدن آمپول جهت جلوگیری از حاملگی به مدت ۶ ماه است که عادت و خونریزی دارد و طبق گفته پزشک شاید تا یک سال ادامه داشته باشد و بنده مخالفت خود رو با زدن این آمپول بهش گوشزد کردم و خودسر این کار رو انجام دادن من در این مدت ۶ ماه با افرادی رابطه داشتم که در صورت گرفتن پرینت پیام ها و تماس ها این موارد مشخص میشن خانمم از من شکایت داشتن رابطه نامشروع کردم و خط موبایل من همراه اول اعتباری هست
حالا سوال من اینه که
۱ آیا قاضی براش پرینت تماس و پیام ها رو صادر میکنه و میده؟
۲. این رابطه ها در طلاق گرفتن زن تاثیری داره یا خیر؟
لطفا کامل توضیح بدید خیلی سردرگم هستم
ممنون

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای هر پرونده نیازمند ادله مانند شهادت اقرار و سند میباشد در صورت کافی نبودن یا نبود ادله جرم اصبات نمیشود همسر شما باید دلیل برای اثبات ادعای خود داشته باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام
همسرتان برای اثبات رابطه نامشروع باید ادله محکمه پسند ارائه نماید و صرف حدس و گمان منجر به پیگیری پرونده نخواهد شد و از طرفی متن پیام ها نیز چنانچه برای قاضی تا حدی محرز شود که رابطه نامشروع بوده است به دستور ایشان درخواست استعلام نسبت به اخذ پرینت صادر می شود.
در ادامه نیز باید عرض شود مورد فوق در فرض اثبات می تواند به عنوان عسر و حرج و سوء رفتار زوج برای طلاق به زوجه کمک کند.

سلام
در خصوص موضوع مطروحه از جانب شما ،صرف اتهام زنی یا داشتن عکس و پرینت راهگشا و موثر نیست و بایستی در خصوص رابطه نامشروع حکمی از سوی دادگاه صادر شده باشد
در صورتی که همسرتان مدعی شود که اگر پرینت موبایل همسرم گرفته شود مشخص می شود که او رابطه نا مشروع دارد،باید بیان داشت که علی القاعده دادگاه خانواده رسیدگی کننده به طلاق به این مسایل ورود پیدا نمی کند فقط اگر رایی در این خصوص باشد ضمیمه پرونده می شود و دادگاه به آن استناد می کند.
اما در حال حاضر باید با اطلاع از جزئیات،موضوع بطور دقیق تری بررسی شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط