🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا قاضی میتونه بعد دو روز دوباره به درخواست شاکی پرونده رو به بازپرسی ارجاع بده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۷

بنده با شخصی موسسه ایی رو تاسیس کردیم و شریک شدیم ، الان مدتی هست که با هم به مشکل برخوردیم ، ایشان با شکایتهای متعددی البته واهی از بنده خواستن کاری کنند که بدهی که نسبت به بنده دارند رو ندن و یه جورایی در قبال رضایت ایشان بنده مطالبه ام رو ببخشم ، شهریور ۹۹ از بنده به عنوان سرقت اسناد و مدارک و طلا و سکه شکایت کردند با اینکه اصلا همچین چیزی رخ نداده و پلیس آگاهی بنده رو برای دریافت اظهاراتم خواستن و بنده هم رابطه ی شراکت و اینکه خیلی شکایات دیگر عنوان کردند و اونها هم به نفع بنده بسته شد گفتم و بازپرس پرونده ۱۰ روز بعد بدون نیاز به حضور بنده منع تعقیب رو دادند شاکی یا همون شریک بنده ، اعتراض زدند و پرونده به یکی از شعبه های کیفری رفت و ایشان اینبار اظهارات جدیدی داشت که بنده بعد از خروج از اداره آگاهی با ایشان تماس گرفتم و حضوری به دفتر مراجعه کردم و از ایشان خواهش و التماس کردم تا به بنده فرصت بدن تا همه چیز رو برگردانم و شهودی هم آورده بودند که شهادت بدهند که در اون تاریخ و ساعت بنده در دفتر ایشان بودم که ، کذب شهادت شاهدین مشخص شد چون بنده در اون ساعت مورد ادعا ایشان هنوز در
پلیس آگاهی بودم و خارج نشده بودم که پلیس آگاهی گزارشش را پیوست پرونده کردند حالا موضوع اینه که ۱۶.۱۰.۹۹ برای بنده پیامک رای نهایی صادر شد آمد و در اطلاع رسانیم نوشته شده بود اعتراض به رای دادسرا رد شد طی شماره دادنامه مثلا ۵۱۲
امروز ۲۰.۱۰.۹۹ برای دریافت رای به شعبه مراجعه کردم ، که رییس دفتر قاضی گفتند پرونده رو دوباره برای تحقیقات به بازپرسی فرستادیم .
بازپرسی جویای پرونده و دادنامه شدم گفتند که در دادنامه قرار وثیقه صادر شده و شما رو ابلاغیه بدیم تا در بازپرسی حضور پیدا کنید .

سوال من اینه که آیا با اینکه رد اعتراض در سامانه اطلاع رسانی من ثبت شده آیا قاضی میتونه بعد دو روز دوباره به درخواست شاکی پرونده رو به بازپرسی ارجاع بده ? من باید چیکار کنم?
نا گفته نماند که قاضی دورادور شاکی را می‌شناسد و از من خواست که با شاکی مصالحه کنم و مطالبه ام را ببخشم تا شاکی رضایت بدهد و قاضی به بنده گفت مصالحه کن تا پرونده رو توی بازپرسی ببندم .

با اینکه بنده هیچ سرقتی انجام ندادم و شدیدا ادعای شاکی رو رد کردم .

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام حتما به حفاظت قوه مطرح کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

بله امکان دارد که قرار منع تعقیب نقض و قرار جلب دادرسی صادر شود

درود بر شما، بله ممکن است قرارمنع تعقیب صادره نقض و قرار جلب به دادرسی علیه شما صادر شده باشد.

احتمالا قرارنقض گردیده باشد

درود
ممکن است منع تعقیب نقض و قرار جلب به دادرسی صادر شده باشد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط