🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا قاضی می تواند دستور پرینت پیام های تلگرام را بدهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱,۶۲۹

سلام
بادختری حدود 6ماه پیش بصورت چتی دوست بودم و باایشان هروقت درمورد مسایل جنسی صحبت میکردم باسردی برخوردمیکرد تا اینکه بهش ابراز علاقه کردم و بحث ازدواج شد و من واضح بهش پیشنهاد ازدواج دادم باهاش وبعد درقالب این موضوع از ایشان سوالات مربوط به رابطه جنسی را میپرسیدم که بازهم ایشان با سردی جواب میدادویاواضح نمیگفت.ومن حتی عکس اندام جنسمو براش فرستادم برخورد کرد و سریع پاک کرد.ولی ایشان عکس هایشان باحجاب بود.الان پدر ایشان فهمیده و مرا تهدید به شکایت کرد ودختر حسابشو دیلیت کرد و من هم پیامها را ولی الان چندتا عکس از من از بالا تنه بدون لباس در گوشی دختر هست.من یک ماهه ازدواج کردم و دختر امروز فهمید گفت خودش اقرار میکنه وگفت من فریبش دا م وگفت قاضی میتونه پرینت پیام های تلگرام رو بگیره .سوال من اینه 1.ایا پدرش میتونه شکایت کنه وبگه من دخترشو فریب دادم با توجه به اینکه دختر خودش اقرار گنه؟2.ایا قاضی میتونه پرینت پیام های تلگرام منو دربیاره یا الکی میگن؟ چون من رابطه نامشروع دیگه ای هم داشتم توی تلگرام غیر از این دختر و بعدا معلوم میشه؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هیچ قاضی دستور استعلام تلگرام را صادر نمی کند و در صورت چنین طرح دعوی مرجع رسیدگی کننده قرار منع تعقیب صادر می نماید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

پرینت پیام تلگرام امکان پذیر نیست

مخاطب محترم عنایت داشته باشید علی الاصول پرینت تلگرام امکانپذیر نمی باشد و در صورت شکایت قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.

موید و پیروز باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط