🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا قانونا حق اطلاع رسانی خانواده را دارند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۹۶

حدود یکماه پیش من و دوست پسرم رفتیم بیرون یجا نگه داشیم تا اهنگ رو عوض کنیم که گشت ارشاد سر رسید سریع اقدام به فرار کردیم اما جلوی ماشینمون رو گرفتن و مامور به داخل ماشین سوار شد و سوییچ رو با فریاد و داد خاست و با تهدید استفاده از شوکر اخطار داد دو خانوم داخل ون اومدن منو به داخل ون بردن و به سمت اماکن من بار اولم بود این اتفاق میوفتاد هرچقدر ازشون خاسم تعهدشون رو بگیرن ولم کنن گوش ندادن و بردن اماکن و اونجا با تهدید به بازداشت مجبور به زنگ زدن به پدرم کردن مگ حق دارن که به اماکن منتقل کنن بار اول؟ من تیپم هم زننده نبود چون فقط با بردن به اماکن حال حق همچی رو ازم گرفتن حتی نفس کشیدن واقعا نمیدونم چی باید بکنم زندگیم تبدیل شده به جهنم پدرم هروز کتک میزنتم راحلی هس که من از این اوضاع خلاص شم ؟؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، با توضیحات شما هیچ گونه اقدام خلاف قانونی علیه شما صورت نگرفته چون اقدام به اطلاع خانوادتون کردند،. شما این مساله رو در نظر بگیرید ک شاید اتفاق بد دیگری در کمین شما بوده و به فال نیک بگیرید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

با سلام
در خصوص اطلاع به خانواده و ارجاع به اماکن تخلفی وجود ندارد ولی در خصوص تهدید نمیتوانید اثبات نمایید.

با سلام
اقدام انها غیراخلاقی بوده ولی تماس با خانواده شما عرفی بوده و منعی در این مورد وجود ندارد
برای حل مشکل پیشنهاد میکنم با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سلام
برخورد ایشان صحیح نبوده اما تماس با والدین رویه میباشد ودر خصوص مشکلات خانوادگی بوجود امده برایش ما پیشنهاد می دهم از طریق تماس با اورژانس اجتماعی در صدد حل مشکل باشید

سلام
اقدامی که در خصوص مطلع نمودن خانواده شما نموده اند قانونی بوده و تخلفی در این خصوص صورت نگرفته است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط