🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا قوانین کپی رایت رو من نقض می کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۱

سلام و عرض ادب،
من یک وب سایت دارم که در اون ویدیوهای آموزشی از سایت یوتیوب دانلود می کنم و اون رو در سایت خودم منتشر می کنم. این ویدیوها در سایت من، بعضی هاشون رایگان هست و بعضی هاشون پولی.
آیا قوانین کپی رایت رو من اینجا نقض می کنم و اگر به خارج از کشور سفر کنم ممکن است برای من مشکل ایجاد شود مثل جریمه ی نقدی و حبس ؟

با تشکر

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
عمل شما که کپی رایت هست اما شکایت از این کپی رایت بستگی به طرف مقابل داره ( صاحب سایت یا سازنده ) که مانعی برای کپی دیگران باشد یا نه. در صورت مخالفت صاحب سایت و شکایت از شما اقدام و سایت شما مسدود خواهد شد در غیر اینصورت مانعی نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

کپی رایت در ج.ا.ایران دارای الزام قانونی نمی باشد لیکن چنانچه در کشوری قانون فوق تصویب و اجرا شود با شکایت صاحب اثر و ابلاغ آن به شما رسیدگی شده و جریمه مقرر مورد حکم واقع میگردد .

با سلام. قوانین کپی رایت در داخل کشور رعایت نمی گردد لکن در خارج از ایران اگر شخص تولید کننده ویدیو متوجه شود قطعا برای شما ایمیل خواهد فرستاد و وبسایت شما را مسدود خواهد کرد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط