آیا قیم میتواند ملک را صلح عمری کند ؟

پرسیده شده
۴۲ پاسخ ۷۲۷

سلام و ارادت
بطور مثال مردی محجور میباشد و زوجه .همسرش.قیم میباشد.ایا قیم میتواند در زمان زنده بودن حق انتفاع عمری و سکونت ملکی را از طرف محجور به تمام وراث در متن کتبی به توافق برساند ...ودر آن متن صحت عقل و سلامت محجور نوشته شده است .آیا میتوان از قیم بابت سو استفاده از محجور شکایت کرد.البته قیم هیچ تنفیذ را ثبت نکرده وبه دادسرا هیچ اطلاعی نداده..

۴۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
بدون اذن دادستان قابل پیگیری و شکایت است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام
بدون مجوز دادستانی غیر قانونی و قابل پیگیری می باشد

سلام
حسب توضیحات اگر بدون اذن و اطلاع از دادستانی بوده خلاف قانون و قابل شکایت و پیگیری است .

باسلام و درود باتوجه به توضیحات مذکور بدون اذن دادستان انجام گرفته و قابل شکایت و پیگیری می باشد.

درود بر شما
۱- در صورت نبود اجازه و تایید دادستان ، انتقال یادشده ممنوع است و صلح صورت گرفته قابل ابطال .
۲- قیم متخلف برحسب مورد مسئول جبران خسارات و ضرر و زیان وارد شده به محجور و یا پیگرد از طریق شکایت خیانت در امانت است.

بادرود /با مواردی که ذکر کردید اجازه دادستان نیاز بوده وایشان نباید بدون مجوز انجام میدادن

با سلام
قیم حق دخل و تصرف در اموال محجور را نخواهد داشت مگر بعضا با اذن دادستان و برای حفظ منافع
در صورت خیانت و سوءاستفاده قابل پیگیری است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط