🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا مادر من می‌تواند در پرونده استرداد طلا به عنوان شاهد به نفع من و به ضرر همسرم شهادت دهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۲۴

با سلام،
من و همسرم با یکدیگر اختلاف داریم و ایشان برای استرداد طلاهایی که برای من خریده دادخواست داده، یک پرونده حقوقی هم بر علیه مادرم مطرح کرده. حال سوال من این است آیا مادر من می‌تواند در پرونده استرداد طلا به عنوان شاهد به نفع من و به ضرر همسرم شهادت دهد یا چون در یک در یک پرونده دیگر طرف دعوای همسرم است، شهادتش در دادگاه مورد قبول نیست؟
و اینکه همسرم برای پس گرفتن طلاهایی که پدر و مادر و اقوامش سر عقد داده اند هم مدعی است، آیا می‌تواند آن طلاها را هم پس بگیرد؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هیچ ذینفعی نمیتواند به نفع یکی از طرفین دعوا شهادت دهد. وابستگان خونی درجه یک هم ذینفع به حساب می آیند.

هدایا چه از سوی همسر، چه از سوی خانواده زوج، یا زوجه به هر کسی داده شده باشد متعلق به وی بوده و امکان پس گرفتن آن وجود ندارد. فقط در فرضی که طلا از سوی همسر شما به امانت به شما سپرده شده باشد قابل بازپس گیری است که این موضوع ناظر بر طلاهایی خواهد بود که عرفا در استفاده زوجه نیست و مثلا سکه، شمش یا طلاهایی با کاربری مشترک یا مردانه باشد. با این توصیف، دادگاه ها عمدتا برحسب عرف، طلاهایی که کاربری زنانه دارند را متعلق به زوجه و طلاهای کاربری مشترک یا بدون کاربری را با اسناد، ادله، یا گواهی شاهد متعلق به زوج میدانند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
مادر شما نه به صرف اینکه در مقابل ایشان در پرونده دیگری مدعی است، نتواند شهادت دهد. بلکه چون مادر شماست نمی تواند به نفع شما شهادت دهد. درخصوص استرداد طلاها اگر فاکتورها به نام خودش باشد و نیز ثابت شود که طلاها در ید شماست، می تواند مسترد نماید اما هدایایی که اقوامشان به شما داده اند، ربطی به ایشان ندارد....

مشاوره‌های حقوقی مرتبط