🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا ما باید برای تفکیک اقدام میکردیم که نکردیم یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۵۳

با سلام
ما قطعه زمینی به مساحت ۲۰۰ متر مربع را حدودا ۲۰ سال پیش از وارثین کسی که چند هزار متر زمین داشتن خریداری کردیم که دو سال بعداز تاریخ قولنامه برا اخذ سند به اداره ثبت مراجعه کرده و سند ۱۴۷ گرفتیم و بالافاصله برا گرفتن پروانه ساخت به شهرداری مراجعه کردیم که متوجه شدیم کاربری زمین ورزشی هست که پروانه ساخت ندادن بعد از چندین سال با مراجعات متعدد و گرفتن نامه های عدم نیاز مختلف از اداره مربوطه و با حکم دیوان موفق شدیم که شهرداری رو مجاب کنیم که پروانه ساخت بده مراحل گرفتن پروانه رو شروع کردیم بعد از انجام مراحل مربوطه و پرداخت هزینه ها در مراحل پایانی قبل از گرفتن دفترچه به ما گفتن باید حق تفکیکی پرداخت کنیم میخواستم ببینم این کارشون قانونی هست؟واینکه چرا تو این ۲۰سال حرفی از حق تفکیکی زده نشده و اینکه زمین ما ۲۰۰ متر است ایا ما باید برا تفکیک اقدام میکردیم که نکردیم یا نه؟ ماده قانونی مرتبط با شرایط ما وجود داره که بهش استناد کنیم؟و در نهایت راه چاره ای که وجود داره چیه؟ممنون از پاسخ گویی تون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام وآرزوی قبولی طاعات عبادات
ابتدا باید پرونده ملک مورد سوال شما کاملا به دقت بررسی شده و از اینکه ملک مشاع است یا تفکیک شده مطمئن شد چنانچه ملک به صورت مشاع بوده و سند تک برگ قطعی نداشته باشد قطعا باید هزینه تفکیک پرداخت شود و احتما اینکه مالکین قبلی هزینه تفکیک ملک موصوف را نپرداخته باشند وجود داردو در ادامه از طریق رجوع به اداره ثبت اسنادو املاک حوزه ملک موصوف استعلام گرفته شود تا موضوع تفکیک شدن یا نشدن ملک کاملا مشخص و روشن شود. موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط