آیا مسئولیتی متوجه بنده به عنوان مدیر املاک به جهت تحویل چک‌ها هست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۷۶

سلام
وقت بخیر
بنده مدیر مشاور املاک هستم.
حدود یکماه قبل قرارداد فروش زمین تنظیم نمودم که طرفین خارج از محیط دفتر املاک با یکدیگر توافقات لازمه را انجام داده و با حضور در دفتر املاک بنده اعلام نمودند که بنده قرارداد توافقی ایشان را تنظیم کنم و بنده واسطه این معامله نبودم.
خریدار کتبا اعلام و اقرار نمود که چنانچه مدعی حقوقی برای این زمین پیدا شود تماما برعهده خودش می باشد و تمامی بررسی‌ها و تحقیقات مورد نیاز انجام داده است اما اگر مدعی حقیقی مانند وراث و یا ثالث بوجود آید فروشنده بایستی جوابگو باشد.
مبلغ بیعانه پرداخت شد و مابقی طی دومرحله چک پرداخت می‌گردد با تاریخ ۱۵ روز و یکماه بعد از عقد قرارداد، ومکتوب شد که بنده موظف شدم پس از تاییدیه شورا بوسیله مهر و امضا و امضا همه وراث، چک‌ها را به فروشنده تحویل بدهم.
خریدار چند روز قبل از چک اول اعلام کرد که چک‌ها رو تحویل ندهم تا پاسخ استعلام گرفته شود که بنده به ایشان اعلام داشتم که اگر تعهدات امضا شورا و غیره انجام شود بنده نمیتوانم مانع تحویل چک‌ها شوم با این حال پس از اخذ امضا های توافق شده چند روز بعد از سررسید چک اول، چک‌ها را به فروشنده تحویل گردید.
حال زمین مربوطه بعد از سر رسید چک اول و یک روز قبل از سر رسید چک دوم، منابع ملی اعلام شده است و نامه را به بنده تحویل دادن که فعلا بین ایشان اختلاف بوجود آمده

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما طبق قرارداد بین الطرفین تنظیم و قانونی عمل نمودید شما مسئولیت ندارید موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام.
تعهدات قراردادی متوجه طرفین دعواست و مسئولیتی به عهده ی شما نیست

اگرچه طرفین معامله تنظیم قرارداد توافقی شفاهی خودرا نزد شما آورده و شما قراداد و مکتوب وممهور به مهردفتر مشاوراملاک. کرده اید خب مسئولیت شما غیر قابل انکاره چون که با مهر و امضا ذیل قرارداد مبایعه نامه یا قولنامه مسئولیت آثار و عواقب آنرا پذیرفته ودر صورت توجه دعوا از سوی هر یک از متعاملین باید در محاکم پاسخگو باشید.

سلام با توجه به اینکه شما به تعهد خود عمل کرده آید و همچنین به عنوان دلال بین آنها بوده اید مسولیتی متوجه شما نیست.موفق باشید

با سلام بعد از تنظیم قرارداد مبیع متعلق به خریدار و ثمن ( چک ها ) متعلق به فروشنده می باشد و چک ها نزد شما امانت بوده است و باید آن را به فروشنده تحویل دهید ( درغیراینصورت با شکایت فروشنده محکوم به مجازات نیز می شدید . با استناد به اصل لزوم قراردادها ، درصورت بروز اختلاف و مشکل در مورد زمین ، خریدار باید از طریق قانونی اقدام نماید و شما علاوه بر اینکه نمی توانستید چک ها را نزد خود نگاه دارید حق استرداد چک ها را به خریدار هم نداشته اید و ملزم به تحویل چک ها به فروشنده بوده
اید . شما کار صحیح ر انجام داده اید.

سلام خیر چون بعنوان وساطت عمل نموده آید مسولیتی گریبانگیر شما نمی باشد

درود
شما مطابق قرارداد مورد توافق دوطرف عمل نمودید و مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط