🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا مسکن مهر که بنام من هست ولی مادرم خریده قابل توقیف برای مهریه هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۲۸

با سلام
چند سال پیش مادر من قصد خرید یه مسکن مهر تو شهرستان داشت و چون خودش شرایط لازم رو نداشت به نام من خرید، الان حدود ٢ ساله که تحویل دادن، که مادرم داده به برادرم ازش استفاده می کنه، پولهای پیش رو خودش واریز کرده البته مسلما فیشها بنام من بوده، اقساطش هم به نام من هست و از طریق حساب من پرداخت شده تا حالا ولی مادرم به من پس داده، از طرفی من ساکن تهرانم و اینجا به تازگی یه خونه با وام بانک مسکن خریدم، حالا خانم گیر داده قهر کرده که از خونوادش دوره، و احتمال این هست که بخواد با مهریه تحت فشارم بذاره، و نگران این هستم که مسکن مهر مادرم که تو شهرستونه و بنام منه رو توقیف کنه، من چطور می تونم از ضایع شدن حق مادرم جلوگیری کنم، بنده خدا همه پول این خونه رو خودش داده فقط به نام منه، البته الان اعلام کردند که مدارک تحویل بدیم که سند بزنند، آیا میشه مدارک مادرم رو بدم، فرار از دین محسوب نمیشه؟لطفاً راهنماییم کنید. سپاسگزارم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا مستحضر باشید که یک خانه جزء مستثنیات دین میباشد و قابل توقیف بابت مهریه نخواهد بود ثانیا مسکن مهر در حالت کلی معمولا توقیف نخواهد شد و رویه های مراجع قضایی متفاوت میباشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط