🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا مشمول جعل می شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۱۲

با سلام ملک زراعی بنده که سند نسق دارد با یکسری قولنامه های عادی و صوری فی مابین خریدار و فروشنده که برادر و اعضای یک خانواده هستند چند سالی است که تصرف شده است . این اسناد صوری که به منظور قانونی جلوه دادن تصرفات و فریب مقامات قضایی است چه عنون مجرمانه ای دارد ؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام به استناد مدارک محکمه پسند شکایت خود را مطرح کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان

اگرنسخه زراعی داریدوسندبنام شماهست میتوانیدشکایت فروش مال عیرنمایدهرچندداشتن نسخ زراعی دلیل برمالکیت نمیباشدممکن است شخصی بخاطرکودشیمیایی دفترچه زراعی داشته باشد

با سلام با توجه به ملاکهای مختلف مانند ارزش ملک در هنگام تنظیم مبایعه نامه، مدت زمان تنظیم قولنامه ها چنانچه مشمول مرور زمان نشده باشد می توان شکایت کرد

لا سلام اینگونه موارد را بدون بررسی نمی توان جواب درستی عنوان کرد ....اما اگر نسق دار باشد قطعا شهود دارد و مدرک هم دارد ...و مبایعنامه اول باید از صاحب اول خریداری شده باشد

با سلام
اگر شما سند دارید و زمین شما را با معاملات صوری منتقل کردند می توانید شکایت کنید

باسلام
هر قولنامه اگر از طرف مالکین فر وخته شده باشد معتبر است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط