🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا مشکلی در پرونده است مگر امور مالی نباید مبلغ دیه را واریز کند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۵۳

با عرض سلام خدمت وکلا و متخصصان محترم
بهمن ماه سال ۱۳۹۹یک پراید با دختر نه ساله ام که می‌خواسته از اینطرف جاده رد بشه تصادف می کنه و دخترم فوت می کنه همه ی کارهای قانونی رو انجام دادم راننده مقصر اعلام شد رای دادگاه هم صادر شد بیمه هم مبلغ ۴۴۰میلیون به حساب دادگستری واریز کرد بعد منو خواستند اجرای احکام شماره حساب رو هم گفتند دفتر قضایی ثبت کردم و پرونده به امور مالی دادگستری تحویل دادیم مامور امور مالی گفت تا یک تا دو ماه واریز میشه چون پرونده هیچ مشکلی نداشته راننده گواهینامه و بیمه داشته بود و بعد از یک هفته هم پرونده به اجرای حکم مختومه شد.
اما بعد از یک ماه یک پیام ازطرف صندوق تامین خسارت های بدنی اومد(پرونده شما با شماره۰۰ *****۴۴در صندوق تامین خسارت های بدنی ثبت گردید) و بعد پنج روز یک پیام حاوی(نامه شماره۰۰*****۴۴ در مورخ ۱۳/۰۹/۱۴۰۰)خطاب به(اسم دخترم)جهت رفع نقص پرونده شما صادر و پست شده است جهت تسریع،از مرجع قضایی مذکور پیگیری نمایید``صندوق حسارتهای بدنی.
الان من باید چکار کنم و آیا مشکلی در پرونده است مگر امور مالی نباید مبلغ دیه را واریز کند؟ این صندوق تامین در این پرونده چکار می کند؟
ممنون از راهنماییتون

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
باتوجه به توضیحات شما پرونده نیاز به رفع نقص دارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

توصیه میشود بصورت حضوری پیگیری فرمایید

توصیه میشود موضوع را حضوری پیگیری کنید

با سلام.حضوری پیگیری کنید

توصیه میشود موضوع را حضوری پیگیری کنید . در صورت واریز وجه دیه به حساب دادگستری لزومی به ارجاع پرونده به صندوق خسارات وجود ندارد .

با درود حضوری پیگیر ماجرا شوید

سلام.حضوری پیگیر باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط