🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا ممکن هست که ابلاغیه ای به شاکی ارسال شود ولی به وکیل شاکی ارسال نشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۰

باسلام سئوالی داشتم در خصوص سامانه ابلاغیه الکترونیکی ثنا آیا ممکن هست که ابلاغیه ای به شاکی ارسال شود ولی به وکیل شاکی ارسال نشود؟؟
و چون به وکیل شاکی ابلاغیه ارسال نشده و اطلاع نداشته حضور نیابد و منع تعقیب صادر شود؟؟
آیا دلیل صادر شدن منع تعقیب میتواند این مورد باشد؟؟!!
در این صورت چه اقدامی باید انجام شود که چرا ابلاغیه ارسال نشده؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در پرونده‌های قضایی وقتی که شخصی وکیل دارد علی الاصول و علی القاعده باید ابلاغ ها به وکیل انجام شود مگر اینکه راجع به امری که می‌خواهند شخص را احضار کنند وکیل وکالت نداشته باشد
در مورد سوال به احتمال زیاد از روی فراموشی و بی‌دقتی ابلاغیه برای وکیل ارسال نشده است
و شما می توانید با مراجعه به متن قرار منع تعقیب کنید ببینید آیا علت صودر قرار منع تعقیب عدم حضور شاکی است یا خیر و می‌توانید با اعتراض به قرار منع تعقیب حقوق قانونی خود را استیفا نمایید
ضمنا ممکن است دادسرا تحقیق از شخص شاکی را ضروری دانسته باشد و به همین جهت خود ایشان را احضار کرده باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

معمولا احتمال اینکه چنین اتفاقی رخ بدهد بسیار کم است ولی ممکن است در سهل انگاری به جای ابلاغ به وکیل به اصیل ابلاغ شود.
به هرحال باید به قرارمنع تعقیب اعتراض کنید.

سلام
حتما نیاز به حضور متهم نیست می شود قرار منع تقیب صادر شود

سلام گاهی نیازبه حضور اصیل است بنابراین از او خواسته میشود حضور پیدا کند و در صورت عدم حضور امکان دارد منع تعقیب صادر شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط