🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا منم باید دادخواست تقابل تنظیم کنم که قولنامه جعل شده؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۴

با سلام
بنده سه سال پیش یک باغ به متراژ ۱۰۰۰ متر در لواسانات تهران رو به صورت قولنامه فروخته بودم و فقط یک نسخه اصلی هم نوشته بودیم و حالا طرف مقابل اومده ابعاد باغو با یک خط دیگه تغییر داده که به زمین شخصی خودم تجاوز میکنه و حالا از بنده شکایت کرده با خواسته رفع مزاحمت با پرداخت هزینه دادرسی. حالا
خودم مطمئنم که تقریبا دو خط نوشته جعل کرده،
۱- فردا جلسه رسیدگی داریم
اصلا این امکان وجود داره که توی دادگاه حقوقی اینو ثبت کنم؟
نمیدونم توی جلسه دادگاه باید چکار کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
می‌توانید ادعای جعلیت نمایید موضوع به کارشناس ارجاع خواهد شد
در چنین پرونده هایی وکیل اختیار نمایید، زیرا سهل انگاری در امر دفاع ممکن است حق شما را بطور کل تضییع نماید
النهایه، موفق باشید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام .
در صورت اطمینان به جعل ، جعل در اسناد را مطرح نمایید تا ارجاع به کارشناسی شود.

با سلام واحترام اولا بهتر بود در چنین پرونده ی مهمی وکیل دادگستری استخدام می کردید و سپس با ایشان اینکار را مشورت میکردید تا ایشان با اطلاعاتی که شما میدهید تصمیم به دفاع میگرفتند و حالا شما میتوانید جلسه ی دادگاه ادعای جعل نمایید تا توسط کارشناس رسمی رسیدگی شود و چنانچه با نظر موافق نبودید می توانید به نظریه اعتراض کنید و بعد از اثبات جعلیت سند میتوانید علیه ایشان شکایت کیفری نمایید . موفق باشید با احترام -صلاح الدین عالمی

درود
در صورت اطمینان به جعل مطرح نمایید

ادعای جعل مطرح کنید تا با ارجاع به کارشناس خط موضوع بررسی گردد

درود
به جرم جعل می توانید در صورت اطمینان شکایت کنید

سلام. درخواست ارجاع به کارشناسی مبایعه نامه کنید. و و اگر این درخواست داشته باشید تا اعلام نتیجه کارشناسی به پرونده رسیدگی نمی شود مگر ادله دیگری طرف مقابل شما داشته باشد.
در ضمن اگر دیدید کارشناس متوجه جعل نشد تا چند مرتبه دیگر می توانید با پرداخت هزینه کارشناسی، به نظر کارشناسی اعتراض کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط