آیا من شکایت کنم اون آقا محکوم میشه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۵۷

سلام من با یه پسر ۱۷ ساله رابطه جنسی داشتم و بکارتم رو از دست دادم نامحرم بودیم من ۱۵ سالمه اون آقا الان میگه کار من نبوده
ولی من ازش صدای ضبط شده عکس که توی خونه اون آقا هست
و چت توی واتس اپ که اقرار کرده کار اونه دارم
دکتر متخصص رفتیم از طرف خانواده پسره
دکتر گفت چیزی مشخص نیست

۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام

اثبات ادعا باشماست ومدارک شما اماره قانونی محسوب میشن، چون بارضایتمندی شما بوده و بدون اجبارهر دو به مجازات رابطه نامشروع محکوم خواهید شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

اگر با رضایت شما بوده پس درصورت شکایت هردو محکوم خواهید شد

با درود اگر با رضایت باشد با شکایت راهی به جایی نخواهید برد، و ممکن است هردو به اتهام رابطه نامشروع مجازات شوید.
علاج واقعه پیش از وقوع باید کرد
دریغ سود ندارد چو رفت کار از دست

دقت داشته باشید، مدارک گفته شده، دلیل نیستند، صرفا میتوانند اماره ای جهت حصول علم قاضی بر این رابطه باشند.

با درود..
در اینخصوص بنظر می رسد که موضـوع ناشی از دوستی فیمابین و بدون اجبار و اکراه و با رضایت شما صورت گرفته است..
با این وصف در صورت شکایت باید مراتب اجبار و اکراه خود در خصوص تجاوز یادشده را باید اثبات نماید و مدارک اعلامی صدای ضبط شده و چت واتساپ نیز در این راستا در صورت احراز نیز، از موارد اماره محسوب شده و موجب علم قاضی می گردد..
فاما در صورت ناتوانی و یا عدم اثبات تجاوز با توسل به اجبار و اکراه، و در مقابل اثبات داشتن رضایت شما بر این عمل، در اینصورت امکان محکومیت هر دویتان وجود دارد..

سلام و ارادت
اثبات این ادعا سخت است ولیکن در صورت اثبات هر دو محکوم خواهید شد .

با سلام احترام
چون با رضایت خودتان بوده است و اگر با شکایت نتوانید جرم را اثبات کنید ممکن است طرف مقابل تبرئه و خود شما از بابت اقرار محکوم شوید.
از بابت فریب وقتی مساله‌ای قابل پیش‌بینی باشد فریب محسوب نمی‌شود.
بار اثباتی سخت است و باید اسناد مدارک کاملی داشته باشید.
پیام های واتس اپ اماره قانونی محسوب شده و در کنار سایر ادله به علم قاضی کمک میکند.
موفق باشید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط