آیا من محکوم میشوم و باید دیه بدهم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۱۲

سلام
من ۸ سال پیش در مدرسه برای شوخی میخوااستم ضربه ای با پا به باسن یکی از دوستانم بزنم که اشتباهی به بیضه ایشان برخورد کرد
مثل تمام ضربات به بیضه درد داشت ولی بعد از یک دقیقه خوب شد و زنگ بعد هم در حال راه رفتن و از پله بالا و پایین شدن بود ولی خیلی ضربه رو بزرگ کرد و همش به من یاداوری میکرد در حالی که هیچ درد و عارضه ای نداشت و تا اخر سال تحصیلی مثل سایر بچه ها به مدرسه میامد
سوال من اینه که الان بعد از گذشت این همه مدت اگر ایشون مشکلی برایش پیش بیاید میتواند از من شکایت کند در حالی که ممکن است در این چند سال هزار جور بلا و ضربه بد تر از ضربه ی من خورده باشد

۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام امکان اثبات دیه بسیار ضعیف می باشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام،اگرآسیبی به شخص موردنظرشماواردشده باشد باعنایت به منقضی شدن مدت زمان طولانی ازززمان ورودآسیب تاکنون تشخیص این که آسیب وارده براثرچه علتی بوده مثلاآیابراثرعلت انسانی بوده یاعلل دیگربرای پزشکی قانونی بسیارسخت ومشکل وتقریباغیرممکن است وبعیداست که پزشکی قانونی حتی درتعیین زمان ورودآسیب دچارمشکل نشود نکته دیگراین که حتی درصورت تشخیص پزشکی قانونی مبنی برورود ضربه توسط عامل انسانی به موضع آسیب آن شخص بایددلیلی مبنی براین که این ضربه ازناحیه شماواردشده ارائه نمایدمثلاشاهدداشته باشددرکل نظربه منقضی شدن مدت مدیداززمان ورود آسیب تاکنون اثبات این موضوع تقریباغیرممکن است.

با سلام
صرف نظر از اینکه موضوع مشمول مرور زمان گردیده است، امکان شکایت کردن وجود دارد. ولی همانطور که خودتان گفتید دادگاه هم به این موضوع توجه دارد که ممکن است در طول این سالها اتفاقات زیادی برای ایشان افتاده باشد. بنابراین کار به پزشکی قانونی ارجاع می شود و باید دید که آیا پزشکی قانونی می‌تواند تشخیص بدهد که عارضه بیشامده مربوط به چه تاریخی است یا خیر.

ازلحاظ کیفری قابل تعقیب نیست ولی در صورت اثبات و رابطه سببیت دیه قابل مطالبه است

احتمالش خیلی کمه بعد ۸ سال بتونن اثبات کنن

اگر جرم واقع شده باشد با گذشت این مدت مشمول مرور زمان شده ولی اگر بتواند آنرا به شما منتسب کند می تواند مطالبه دیه کند

معمولا بعید است در طول این مدت شاکی بتواند اثبات کند ولی اگر بتواند آنرا با هر دلیلی ثابت کند باید دیه را بپردازید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط