آیا من میتوانم با لاشه چک یا چیز دیگری ثابت کنم که اون پرداخت ها صرفا بخاطر چک بوده نه بدهی؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۳

با سلام ، بنده پارسال به حساب دوستم و خانمش که بازاری بود ۸ میلیون پول کارت به کارت کردم که سود کنه به منم بده بعد از اون چون خودش دسته چکش تموم شده بود دو سه بار ایشون از من چک گرفتن و به روزش هم مبلغشو به حسابم واریز کردن چک ها پاس شد الان اون مبلغ ۸ میلیون رو مطالبه میکنم با رسیدی که بخاطر چک ها به حسابم ریخته ادعا میکنه که به حسابت پول واریز کردم و بدهیمو دادم آیا من میتوانم با لاشه چک یا چیز دیگری ثابت کنم که اون پرداخت ها صرفا بخاطر چک بوده نه بدهی؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما می توانید دادخواست مطالبه وجه با ارجاع امر به کارشناس رسمی دادگستری در زمینه حسابداری را بدهید و پس از بررسی مراودات مالی فی مابین امکان اثبات وجود دارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باریز تراگنش ها بله
اما شما از ربا بحث می کنید

درود
بله با مدارک می توانید ثابت کنید.

سلام و درود
با ریز تراکنش ها و مبادلات انجام شده و اوراق چک ها می توان اثبات نمود
موفق و موید باشید

طبق قانون اثبات اینکه پول رو ازبابت کدام بدهی بوده برعهده مدیون می باشدضمنا اینکه درسوال مطرحی شما مصداق ربا بوده است دقت نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط