آیا من میتوانم در صلح عمری که منزلم را به نام همسرم صلح میکنم شرط کنم که حق فروش داشته باشم و همسرم هم امضا کنه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۲۲

سلام ..
و آیا اینکه همسرم هم میتواند در همین صلحنامه قید کند اگر زودتر از من فوت کرد منزل به نام من صلح شود دوباره؟....ممنونم

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید به صورت وکالت در فروش این شرط را بگذارید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

خیر حق فسخ را نمی توان در نظر گرفت لاکن ضمن عقد می توانند به شما وکالت فروش اعطا کنند

صلح نوعی عقد است که دارای ضوابطی قانونی و شرعی است . گذاشتن شرط مبنی بر امکان فروش (حتی پس از انتقال سند) در تضاد و تعارض با حقوق مالکانه بوده و چنین شرطی باطل است . تنها با دریافت وکالت رسمی میتوانید برای فروش اقدام کنید . اعاده مالکیت به مصالح پس از فوت متصالح نیز امکان پذیر نیست .

فقط می توانندضمن عقد وکالت در فروش به شما بدهند

بادرود
برای بعداز فوت نمیتوانید چنین شرطی قراردهید
ودرمورد اختیار فروش خود میتوانید از همسرتان وکالت فروش بلاعزل بگیرید

درود بر شما، جهت فروش بایستی ایشان وکالت فروشی به شما بدهند، لکن در مورد پس از فوت، نمیتوانید چنین شرطی درج نمایید.

درود
خیر نمی توانید شرط کنید پس از فوت متصالح به شما منتقل شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط