🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا من میتوانم در صورت پیگیری و ادامه شکایت، دیه دریافت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۱۲

سلام وقتتون بخیر
من حدود ۹ ماه پیش در یک کلینیک، لیزر دست انجام دادم که دچار سوختگی نوع ۲ شد (پزشک قانونی ۳ درصد سوختگی اعلام کردند)، شکایت کردم اما مدیر مجموعه اصرار داشتند که هزینه درمان را میدهند و جای سوختگی باقی نمی ماند، بنده شکایت را متوقف کردم اما به من گفتند تا یکسال بعد امکان پیگیری دوباره آن وجود دارد، حال بعد از گذشت ۹ ماه آثار و لک های تیره ناشی از سوختگی بر روی دست من قابل مشاهده است

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید شکایت کنید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان

بادرودوسلام دیه یا ارش تعلق می گیرد.

سلام حسب مورد دیه یا ارش تعلق خواهد گرفت

سلام بله بابت آثاری که برجای مانده است، حسب مورد دیه یا ارش تعلق خواهد گرفت

سلام می توانید شکایت خود را ادامه دهید لیکن بهتر است مدارک و مستندات شما بررسی شود

سلام پزشک قانونی میزان صدمات وارد شده را تعین و قابل مطالبه و پیگیری است موفق باشید

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط