🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا من میتوانم وسایلی که بعد از ازدواج خریداری کرده ام را از منزل خارج کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۵

با سلام و وقت بخیر
من مدت سه ماه است که همسرم را طلاق داده ام و جهیزیه اش را که به صورت دست نوشته که به امضای سه شاهد است، تحویل گرفته و مقداری از وسایل خودش و اینجانب را از منزل خارج کرده است و اکنون خودش در منزلی که سه دانگش به نام من و سه دانگ آن به نام ایشان است سکونت دارد.
آیا من میتوانم وسایلی که بعد از ازدواج خریداری کرده ام را از منزل خارج کنم؟
در صورتی که این خانم فقط به فکر این هستش که وسایل و خانه را برای خودش حفظ کند.
ممنونم از شما

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وسایلی که خودتان خریده اید و فاکتور دارید را میتوانید بردارید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بسمه تعالی : وسایلی که اختصاصی و مصرف مردانه دارد را میتوانید دریافت نمایید . وسایلی که مشترک است با تعیین مبلغ میتوانید نصف آنرا مطالبه نمایید ( بطور مثال یک دستگاه تلویزیون ). بابت سه دانگ ملک که بنام شماست میتوانید اجاره بها سه دانگ را مطالبه کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط