🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا من میتونم از کسی که انباری غیر سندی من رو تخریب کرده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۹۱

با عرض سلام و روز به خیر. در آپارتمان من هیچ واحدی انبار ی سندی ندارد بنابراین7 واحد از 9 واحد آپارتمان در قسمت انتهایی پارکینگ برای خود انباری ساخته اند من اقدام به ساخت انباری کردم و در همان روز یکی از واحدها که برای خود انباری نساخته بنای من رو تخریب کرده و مصالح و درب رو خراب کرده و به بنّا هم صدمه جسمی زده آیا من میتونم از ایشون شکایت کنم. قابل ذکر است که انباری که من میخواستم بسازم در قسمت انتهایی پارکینگ ایشون هست.و ایشون خودشون انباری نساخته اند.
آیا اگر من شکایت کنم خودم بابت اقدام به ساخت انباری متضرر میشم؟ و یا ایشون میتونن از من شکایت کنند؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلیل اینکه ساخت انباری به صورت غیر قانونی بوده است و در فضای مشاعات نمیتوانید اقدام به اینکار کنید لذا شکایت علیه ایشان نتیجه ای برای شما نخواهد داشت.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط