🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا موتور ساز میتواند موتور را بفروشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۳

۲ سال پیش همسرم؛ موتور سیکلت خودشو؛ به عنوان امانت گذاشته، پیش یه موتور ساز و ازش پول یه مقدار گرفته؛تمام مدارکشم داده به موتور سازه، ولی هیچ قراردادی مبنی بر اینکه موتورو بهش فروخته ننوشتن.
الان میتونیم پولشو پس بدیدم موتورو پس بگیریم؟
موتور سازه ادعا میکنه موتورو فروخته؛ میتونه این کارو انجام بده؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با توجه به توضیحات میتوانید وجهی را که دستی گرفته است را پس بدهید و موتور را بگیرید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام دوست گرامی
شما با وی قراردادی ندارید و شاید نتوانید این امر را در دادگاه به اثبات برسانید که از وی پول گرفته بودید و الان می خواهید موتور را پس بگیریدولی اگر دلایل قوی بر این امر دارید مطرح و از شورا ردرخواست استرداد موتور تان را بنمایید.

با سلام و احترام
موتور ساز میتواند ادعا کند در قبال دادن وجوهی مدارک موتور را گرفته و در واقع موتور را خریداری کرده است و اثبات اینکه مال به امانت در نزد ایشان بوده و الان از دادن امتناع میکند پس غاصب است کمی می تواند مشکل باشد

سلام . به نظر می رسد همسر شما موتور را فروخته و الان با توجه به افزایش قیمت ، قصد فسخ معامله دارد . دادن همه مدارک به موتور ساز و اخذ وجه از وی ظاهر در انجام معامله دارد .

بسمه تعالی : موتور ساز حق فروش بر فرض سوال شما را ندارد و حتما باید با گذراندن رویه قضایی و مجوز دادگاه اقدام کند . چنانچه موتور را فروخته با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید موفق میشوید انشالله

مشاوره‌های حقوقی مرتبط