آیا موجر این حق رو دارد که بخاطر رنگامیزی پول پیشمون رو کسر کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۵

من سه سال در آپارتمانی مستاجر هستم‌ و ۱۰ روز دیگه مدت اجاره تمام میشه.الان صاحبخانه گیر داده که اتاقها سیاه شده و دلیلشم زیاد بودن شعله بخاری مطرح کرده و سیاهیشم خیلی به چشم نمیاد.خوب سه سال تو خونه باشی کم و بیش تیره میشه و ما در جواب گفتیم میخواستی شوفاژ کار بزاری. آیا موجر این حق رو دارد که بخاطر رنگامیزی پول پیشمون رو کسر کند.ضمنان موتور آبکشی هم سوخته و گفته حتمان باید نو بزارین چون من نو گذاشتم براتون. رفتم یه موتور در حد نو خریدم میگه قبول نیست.رفتم موتورشو تعمیر کردم بازم میگه باید نو بخری. میشه از لحاظ قانونی راهنماییم کنید.سپاسگزارم از شما که وقتتون رو در اختیار مردم قرار میدهین و به همه کمک میکنید.انشالله خیر ببینید تو زندگیتون.سپاس

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت اثبات امر که این سیاهی از سوی شما بوده مبلغ از شما کسر خواهد شد در غیر ان خیر .
و نیز اینکه بستگی به توافقاتی دارد که در متن اجاره نامه قید نموده اید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

دوست عزیز رنگ آمیزی منزل پس از اتمام موعد قرارداد ربطی به مستاجر ندارد و جزء استهلاکی است که موجر بابت آنها کرایه دریافت نموده است .
در مورد موتور مورد اشاره نیز باید به دستگاه قابل استفاده باشد و نو و دست دوم بودن آن اهمیتی ندارد .
درپایان متذکرمیشوم اگر ایشان سخت گیرانه عمل کرد به دفتراملاک مراجعه کن

رنگ آمیزی مورد اجاره پس از اتمام موعد قرارداد ربطی به مستاجر نداشته و جزء استهلاکی است که موجر بابت آنها مال الاجاره دریافت نموده است . در مورد موتور مورد اشاره نیز باید به دستگاه قابل استفاده باشد و نو و دست دوم بودن آن اهمیتی ندارد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط