🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا میتوانم از کارفرما شکایت کنم و درخواست دیه نمایم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۶۴

سلام وقت بخیر
من کارگر جوشکار هستم که در یک پروژه کارفرما، مهره های کمرم آسیب دید و دچار دیسک کمر شده ام و دیگر توان کار کردن را ندارم. و باید عمل کنم بنده ازدواج کرده ام و پدر دو فرزند نیز هستم

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در صورت انتساب دیسک به کار و اثبات تقصیر کارفرما امکان پذیر است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بادرود. اگر محل کار اتفاق افتاده وقرارداد داشته باشید ومستندات ودلایل ادعای شما با شهادت شهود مطابقت کند بله قابل شکایت هست ودیه تعلق میگیرد

باسلام
درصورتی که آسیب وارده در نتیجه کار یا عدم تهیه شرایط مناسب از طرف کارفرما باشد بله.

اگر حین کار و به واسطه ی تقصیر کارفرما بوده باشد می توانید طلب خسارت کنید.

با سلام
شما میتوانید شکایتی با موضوع ایراد صدمه بدنی غیرعمدی بر اثر حوادث کار مطرح کنید اما باید قصور کار فرما در فراهم کردن شرایط ایمنی با توجه به مقررات ساختمانی احراز شود که کارشناس رسمی حوادث ناشی از کار آن را بررسی میکند.

سلام این روابط کاری را باتوجه به نوع فعالیت وقرارداد بررسی کرد واین آسیب بوجود آمده را هم باید ریشه یابی کرد پس شما اگر می توانید اثبات کنید که این آسیب جسمی بعلت فشارکار شما بود ودرمحل کار بوجود آمده بله این امکان وجوددارد که دیه را از ایشان مطالبه کنید

سلام.
در حادثه حین کار و به فرض شکایت میزان مسئولیت کارفرما در وقوع حادثه تعیین میشود وچنانچه تقصیری متوجه کارفرما باشد مکلف به پرداخت خسارت به میزان تعیین شده است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط