🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا میتوانم شاکی پزشکی قانونی شوم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۳۲

باعرض سلام وتشکر ایجانب درتاریخ۲۴/۷/۹۵ تصادف نمودم ودراین تادف دونفر همراه داشتم ایجانب سرنشین جلو بودم ومدراک پلیس۱۱۰اورژانس کلانتری کروکی تصادف ومدارک بیمارستانی همه موجود است اینجانب ازناحیه سروصورت ورباط پا وشکستگی دندان صدمه دیدم درمرحله اول به پزشک قانونی مراجه کردم نمی دانم برحسب چه چیزی صدمات را ناشی از تصادف ندانستن وپس از اعتراض کمیسیون۳نفره گرفتند بازهم رد کردنددرکمیسیون ۵نفره بازهم ردکردنند وحق اینجانب راضایه نمودند درصورتی که مدارک پلیس اوژانس بیمارستان همه موجوداست که من دراین تصادف بودم وهمراه ایجانب رانیز تایید نمودند چگونه اینجانب میتوانم شاکی پزشکی قانونی گردم تادراین میان حقم ضایه نشود

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورتی که حقی از شما از بین رفته باشد و قابلیت اثبات داشته باشد می توانید شکایت کنید و باید از مرجع مذکور به دیوان عدالت اداری شکایت خود را اعلام کنید. برای این امر می توانید با وکلای مجرب یاسا تماس حاصل کنید.موید باشید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط