🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا میتوانم طبق بندی از مبایعه نامه که برای انجام ندادن تعهد آمده،از ایشان مطالبه خسارت و نیز در کنار آن الزام به تعهد نمایم یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۴

با سلام
بنده واحدی خریداری کرده ام که فروشنده با پارکینگ مشاع به بنده فروخته و حالا در زمان تحویل همسایه ها ادعا دارند که این واحد پارکینگ ندارد و پس از پیگیری فروشنده تعهد جدا از مبایعه نامه داده که تا دو ماه تکلیف پارکینگ را مشخص نماید و این مشکل در زمان فروش واحد وجود داشته ولی فروشنده این موضوع را اعلام نکرده بود و حالا بنده طبق، بندی که در مبایعه نامه برای انجام ندادن تعهد آمده، به ازای هر روز مبلغ ۱۰۰۰۰۰ تومان میتوانم از ایشان مطالبه خسارت و نیز در کنار آن الزام به تعهد نمایم یا خیر؟
لازم به ذکر است ساختمان وکالتی بوده سند ندارد، عدم خلافی گرفته شده توسط سازنده و نیز سازنده مشاع بودن پارکینگ این واحد را تایید می کند ولی همسایه ها به خاطر کسری تعداد پارکینگ قبول نمیکنند.

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید دادخواست الزام به ایفای تعهد و مطالبه خسارت تاخیر در انجام تعهد را دریافت نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام امکان مطالبه خسارت تاخیر در انجام تعهد وجود دارد و الزام فروشنده به تحویل پارکینگ هم حق شماست .

ا سلام

بنده واحدی خریداری کرده ام که فروشنده با پارکینگ مشاع به بنده فروخته و حالا در زمان تحویل همسایه ها ادعا دارند که این واحد پارکینگ ندارد و پس از پیگیری فروشنده تعهد جدا از مبایعه نامه داده که تا دو ماه تکلیف پارکینگ را مشخص نماید و این مشکل در زمان فروش واحد وجود داشته ولی فروشنده این موضوع را اعلام نکرده بود و حالا بنده طبق، بندی که در مبایعه نامه برای انجام ندادن تعهد آمده، به ازای هر روز مبلغ ۱۰۰۰۰۰ تومان میتوانم از ایشان مطالبه خسارت و نیز در کنار آن الزام به تعهد نمایم یا خیر؟

بله زیرا در واقع این مبلغ وجه التزام تاخیر در انجام تعهد است و با اصل تعهد قابل جمع است و با وجه التزام در عدم انجام اصل تعهد متفاوت است هرچند برای نظر دادن بهتر باید اصل قرارداد ملاحظه شود

با تشکر

مشاوره‌های حقوقی مرتبط