🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا میتوانم نفقه و و مهریه و دیه را از پدرشوهرم مطالبه نمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۶

شوهرم منو کتک زده و حدود ۵ ماهی هست که ناپدید شده و منم شکایت کردم و حدود ۵۰ میلیون دیه زده اند واسش ولی متاسفانه ایشان نه ملکی به نامش هست و نه ماشین و دارائی ای دارد. از دست قانون هم فراری شده و قبلا هم چند بار سابقه اعتیاد داشته.
ولی پدر ایشان اموال و دارایی بسیاری دارد.
آیا من میتونم طلب دیه و مهریه و نفقه ام را از پدرش بگیرم؟
آیا راه قانونی برای این کار وجود دارد؟
چون پدرش هیچ ارثی به شوهرم فعلا نداده و فقط هزینه عروسی را داده آیا میشه مثلا مغازه پدرش را مصادره بکنم؟

ممنون میشم مرا راهنمائی کنید.

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازپدرش نمی توانید بگیرید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

خیر نمی توانید از آن دریافت نمایید

خیر فعلا امکانش نیست چون پدر ایشان ضامن پرداخت مهریه و نفقه شما در سند ازدواج نیست . مگر اینکه پدر ایشان فوت کند و شما از سهم الارث ایشان اموال را توقیف کنید .

سلام خیر خود شخص یعنی شوهر شما باید پرداخت کند در مهریه هم اگر پدرشان ضمانتش را کرده باشد امکان دارد

با سلام
خیر امکان مطالبه دیه وسایر موارد از شخص ثالث وجود ندارد مگر در صورتی که پرداخت آن را متعهد شده باشد.

با سلام دوست عزیز خیر دیه را خود ایشان باید پرداخت نمایند و در خصوص مهریه اگر ابشان ضمانت کرده باشند که در صورت پرداخت نشدن از جانب زوج پرداخت میکنند میتوانید از ایشان درخواست نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط