🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا میتوانند رابطه نامشروع ثابت شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۰

زنم شکایت کرده که پرینت حساب و تلفن منو دربیارن آیا میتونن ثابت کنن من با طرف رابطه نامشروع دارم

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام

مطابق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی:
« هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل ‌یا مضاجعه شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه ‌کننده تعزیر می‌شود.»

رابطه نامشروع یکی از جرایم منافی عفت میباشد که حتما نیازی به شاکی خصوصی ندارد. یعنی جرم رابطه نامشروع به دلیل اینکه موجب برهم زدن نظم جامعه میشود، جزء جرایم غیرقابل گذشت میباشد. در صورتیکه شاکی خصوصی نداشته باشد و یا رضایت بدهد، مجازات فرد از بین نمیرود.

راه های زیادی برای اثبات رابطه نامشروع وجود دارد که موارد اصلی آن اقرار، شهادت شهود و علم قاضی است.

توصیه می کنم جهت پیگیری و دفاع در زمینه روابط نامشروع حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید، چراکه با تجربه و دانش کافی می توان در جهت بهتر به نتیجه رسیدن این موضوع گام برداشت.

سربلند و پیروز باشید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

سلام
در پرونده های خانواده حکم پرینت مکالمات به راحتی صادر نخواهد شد اما در صورتیکه پرینت گرفته شود قابل اثبات میباشد

خیر اولا که دستور استعلام به همین راحتی صادر نمیگردد و دوم اینکه پیامک و مکالمه تلفنی دلیل بر رابطه نامشروع نخواهد بود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط