🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا میتوان از دادیار به علت صدور حکم بازداشت شکایت کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۴۰۹

با سلام بنده چند روز پیش در رابطه با فروش ملک توسط سازنده از شما سئوال کردم شخصی که ملک ما را از سازنده خریداری کرده به جرم تصرف عدوانی از بنده شکایت کرده چند روز پیش که برای رسیدگی دادگاه رفتیم خانم دادیار اجازه صحبت به بنده نداده و برای بنده قرار بازداشت صادر کرد. در صورتی که ما هنوز تقسیم نامه و صورت مجلس تفکیکی ملک را نگرفتیم. در ضمن این ملک 30 ساله که ملک بنده است.
سئوال بنده اینجاست که بدلیل دادن این حکم میتوانم از دادیار شکایت کنم؟ در ضمن بنده متولد 1325 هستم (68سال) کارمند بازنشسته آموزش وپرورش هستم

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شما از خود دفاعی نکرده باشید یا حکم صادره را غیر عادلانه میدانید میتوانید در مهلت ذکر شده در رای به آن اعتراض کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

در صورتی مدارک و دلایل موجود در پرونده مثبت ارتکاب جرم توسط متهم باشد قاضی میتواند قرار بازذاشت صادر نماید.و در صورتی که شما از خود دفاعی نکرده باشید و حکم صادره را غیر عادلانه میدانید میتوانید در مهلت ذکر شده در رای به آن اعتراض نمایید.

موید باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط