آیا میتوان از فرصت دو ماه از تاریخ فروش واحد استفاده کنم و پس از دو ماه از تاریخ فروش واحد را تخلیه نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۱

با سلام من مستاجر هستم و چند ماه از زمان پایان قراردادم گذشته و مالک گفته تا زمان فروش میتوانم در واحد مستقر باشم . اما گفته به محض فروش واحد باید واحد را تخلیه نمایم . با توجه به اخبار کرونا آیا میتوان از فرصت دو ماه از تاریخ فروش واحد استفاده کنم و پس از دو ماه از تاریخ فروش واحد را تخلیه نمایم یا خیر ؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : اجازه مالک سابق و یا مالک جدید الزامیست . صرف لاخبار کرونا ملاک تخلیه نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

شما برای ماندن ۲ ماه یا هر مقدار بیشتر طرف مذاکره شما صاحب ملک جدید است که عجالتا ایشان با شما تعهدی ندارد شما بصورت تعهدی و توافقی متعهد شده ائید که در زمان فروش ملک را تخلیه کنید و این امر تعهد شماست که میبایست انجام دهید. برای ماندن بیشتر حتما باید با صاحبخانه جدید به توافق برسید در غیر اینصورت بهتر است متعهد به تعهدتان و اعتمادی که به شما شده است باشید.
موفق باشید

باسلام
اولا بنا بفرمایش شما توافق نموده اید به محض فروش بایستی تخلیه نمایید
دوما برایداین امر باید با خریدار جدید به توافق برسید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط