🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا میتوان از همسربا عنوان خودداری ازرابطه جنسی با شوهرشکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۸۰

باسلام
من وهمسرم سربرخی مسائل و مشکلات در زندگی زناشویی به مشکل برخورده ایم. همسر بنده حتی باچندین باراصراربنده که نیازبه برقراری رابطه جنسی دارم, از انجام این رابطه ابا میکند و فی الحال بمدت شش ماه میباشد که اجازه برقراری این رابطه را نمیدهدبدین معنی که آخرین رابطه ما به شش ماه گذشته برمیگردد. قصد زن بنده از ابا در برقراری رابطه جنسی درتنگناگذاشتن بنده جهت آلوده شدن اینجانب به روابط نامشروع و نیز شکایت برعلیه من دراین مورد میباشد. بدین معنی که من مجبورشوم با زن دیگری رابطه برقرارکنم و همسرم با اثبات این موضوع بتواند ازمن طلاق بگیرد که بنده 6 ماه است جلوی احساس جنسی خودراگرفته و دست به چنین اقدامی نزده ام. چندروز پیش دوباره من ازهمسرم درخواست رابطه جنسی نمودم ولی ایشان بازهم اباکرده و اینبار چون بااصرارمن مواجه شد بچه ها را برداشته و ترک منزل نمود. بنده نیز تمام این اتفاقات را درحین مشاجره بدلیل ابای ازبرقراری رابطه جنسی بصورت صوتی ضبط نموده ام. درطول این 6ماه بنده چندین بار ازهمسرم درخواست داشته ام ولی ایشان ازبرقراری این رابطه خودداری کرده اند. حال سوال بنده این است که آیا بنده میتوانم باطرح شکایتی مبنی بر عدم برقراری ارتباط ازطرف همسرم وبا ادله ای که دراختیاردارم, خودداری همسرم ازبرقراری رابطه را ازطریق پزشکی قانونی اثبات نمایم؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ایشان ملزم به تمکین خاص هم هستند که در غیر این صورت میتوانید الزام به تمکین ایشان را از دادگاه بخواهید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط