🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا میتوان با اقرار متهم نامه رئیس شعبه شورا را رد کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۴۶

در درگیری که در یکی از شعبات شورای حل اختلاف اتفاق افتاده در نامه ای جدید رئیس شعبه بیان داشته براساس نظریه شورا هیچگونه ضرب جرح و درگیری فیزیکی رخ نداده است ولی متهم قبل از آن نزد قاضی اقرار کرده درب شعبه باز بوده شاکی به سمت من آمده یقیه مرا گرفته من دستش را رد کردم اعضای شورا شاکی را به بیرون هدایت کردند مراتب صورت جلسه گردیده است. بله درست بود یک صورت جلسه داشت که براساس ان تحقق لوث انجام شد سپس اتیان سوگند انجام گرفت من قسم خوردم که از شاکی به من آسیب رسیده است.متاسفانه برگه صورت جلسه در پرونده نیست.آیا میتوان با اقرار متهم نامه رئیس شورا را رد کرد. آیا نظریه شورا همان استشهادیه هم محسوب میگردد؟؟؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اقرار یکی از ادله اثبات جرم می باشد ودادگاه براساس آن رای صادر می کندکه پذیرفتن ان مشروط به شرایطی است واگر دادگاه احراز کند اقرار صحیح نیست باید رسیدگی را ادامه دهد..اگر اقرار متهم صریح باشد دادگاه بر اساس ان وی را محکوم می کند به هر حال شورای حل اختلاف نیز به بعضی جرایم صلاحیت رسیدگی دارد و صورتجلسه های شورا استشهادیه محسوب نمی شود اگر هم نظر شما شورای شهر و روستا می باشد نامه های انها مانند استشهادیه می باشد و تاب مخالفت ومقاومت با اقرار متهم را ندارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط