🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا میتوان با وجود حکم تخریب ندادن کمیسیون شهرداری به سایه اندازی ملک روبرویی ، از دیوان حکم تخریب گرفت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۷۱۵

سلام ساختمان بنده دارای پروانه و پایانکار در سال 1391 در دو طبقه و یک پیلوت با 20 متر خلافی در هر طبقه میباشد که در آن موقع ماده صد خلافی پرداخت شده است. حال همسایه جلویی اقدام به ساخت بهار خواب غیر مجاز نموده است و باعث سایه اندازی شده است ، که با طرح شکایت اینجانب پرونده در کمیسیون ماده 100 شهرداری مطرح شد که در هر دو بار کمیسیون شهرداری به دلیل اینکه ساختمان بنده دارای اضافه بنا میباشد و باعث کاهش عرصه خودم شده ام و رای به ابقای بهارخواب همسایه دادند ولی کارشناس رسمی دادگستری صراحتا به سایه اندازی و کاهش ارزش ساختمان اینجانب رای داده است حال آیا من می توانم: 1- شکایت خود را به دیوان ببرم و حکم تخریب بگیرم وتا چه حد موفق میشوم؟ 2 - من میتوانم به خاطر نظریه کارشناس دادگستری (کاهش ارزش ساختمان خودم )ادعای ضرر و زیان از شهرداری یا همسایه روبرویم بکنم؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1. احتمال موفقیت شما در خصوص شکایت از همسایه بسیار کم میباشد به دلیل اینکه ساختمان شما دارای خلافی بوده است و به سبب اضافه ی بنا به نتیجه نخواهید رسید.2.به نظر میرسد که ضرر و زیان وارده قابل مطالبه از همسایه خواهد بود.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط