🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا میتوان نسبت به باز پس گیری تمام یا قسمتی از زمین فوق اقدام نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۴

با سلام
در مورد زمین های کشاورزی که در مرحله سوم اصلاحات ارضی سال ۱۳۴۹ به دلیل عدم توافق بین زارع و مالک قانونی ملک و عدم اطلاع به موقع در مورد علل عدم توافق به اداره اصلاحات ارضی وقت نماینده اداره اصلاحات ارضی وقت کل مالکیت مالک را بدون اجازه و امضاء مالک به زارع زمین انتقال داده ایا میتوان نسبت به باز پس گیری تمام یا قسمتی از زمین فوق اقدام نمود؟ ضمن اینکه ایا اداره اصلاحات ارضی میتوانسته کل مالکیت مالک را واگذار کند و یا این واگذاری باید تنها مشمول سهم زارعانه زارع از املاکی که زارع مشمول روی ان به کشت مشغول بوده میشده نه بیشتر و ضمنا زارع فوق تنها در بخشی از املاک مورد نظر مشغول به زراعت بوده و زارع بخش دیگر شخص ثالثی بوده که وی با دریافت مبلغی پول نقد رایج حق زارعانه خود را به مالک واگذار کرده منتها چون اسناد مالکیت کل املاک یکی بوده اداره اصلاحات ارضی وقت کل مالکیت مالک را که عملا تحت ید دو زارع متفاوت بوده و یکی با مالک توافق کرده و سهام خود را به مالک فروخته با اقرار نامه محضری رسمی و دیگری توافق ننموده تمام ملک مالک را به زارعی که توافقی نکرده بصورت اشتباه منتقل نموده و ایا این مورد قابل پیگیری و بازپس گیری حق مالک توسط ورثه قانونی وی میباشد یا خیر؟ ضمن انکه زمین های فوق الذکر هنوز عمدتا کشاورزی بوده و سند رسمی توسط اداره ثبت برای انها صادر نشده و مالکیت مالک اصلی بر مبنای برگه مبایع نامه محضری در سال ۱۳۳۰ بوده و ورثه زارع نیز احتمالا برگه ای از اداره اصلاحات ارضی وقت در سال ۴۹ به عنوان سند در دست دارند و از نظر حقوقی و استعلام ورثه مالک از اداره ثبت اسناد تا چند سال پیش مالک اصلی مالک زمین ها شناخته میشده نه زارع متوفی و ورثه وی .
با تشکر

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای اظهار نظر در این مورد بایستی تمامی اسناد و مدارک مربوطه رویت و مطالعه گردد.
لذا پیشنهاد میکنم بصورت حضوری با یک کارشناس ملکی و زراعی و یا وکیل خبره در این زمینه اقدام به مشورت نمایید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

سلام
شرایط و روالی در قانون تعریف شده که با استناد به آن می‌توان حق‌خواهی کرد و مالکیت خود را برای مالی که احتمال از دست رفتن دارد، اثبات کرد
با وکیل متخصص اراضی مشورت و مشکل خویش را به ایشان بسپارید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط