🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا میتونم خودم ما به التفاوت شرکت رو پرداخت کنم و ماشین رو تحویل بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۲

با سلام
بنده ۸ ماه پیش حواله ماشین ایران خودرو بمبلغ ۲۳/۵۰۰/۰۰۰ ت به شخصی فروختم و در بنگاه ماشین به عنوان فروشنده امضا نمودم که هر موقع کارتکس ماشین اومد خریدار ما به التفاوت مبلغ رو واریز کنه و موقع دریافت ماشین بنده ( فروشنده ) موظفم اسناد و ... بنام خریدار بزنم و در صورتی که تاخیر کنم روزی ۱۰۰/۰۰۰ ت جریمه شم. متاسفانه بعد اینکه در بنگاه امضا نمودیم خریدار مبلغ فروش حواله ( ۲۳/۵۰۰/۰۰۰ ت ) رو پرداخت نکرد
باید شکایت کنم؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
با امضاء بعنوان فروشنده حق مالکیت سلب میشود

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
با توجه به اینکه شما اظهار نموده اید که حواله را فروخته اید دیگر به آن حقی ندارد
و اگر از ۸ ماه پیش تاکنون هیچ پولی به شما پرداخت ننموده است ممکن است این امر قرینه بر انصراف وی از فروش شما تلقی شود که در این صورت و احراز اینکه ایشان منصرف شده اند حواله به خودتان تعلق خواهد داشت و به هر حال باید تکلیف انصراف ایشان به طور قطعی و با اخذ امضای ایشان احراز شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط