🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا میتونم درخواست ابطال وکالت بلاعزل رو بدهم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۸۷۴

بنده وکالت بلاعزل به شخصی که وکیل رسمی نبوده دادم.که بتونه کارهای ملکی و اداری من رو انجام بده.ولو کرارا هم ثبت شده. بعد یکسال مشکل بوجود امد. که ایشون ملک ۱۵ ملیاردی رو با تبانی و کارشناس یک نفره. به مبلغ ۵ ملیارد مزایده گذاشتن. و فروخته شده. حالا براش اظهارنانه دادم. که قصد عزل شما رو دارم..و من بعد حق دخالت در کارهای من رو ندارید.جواب دادن که من بعد در هیچ اموری دخالت نمیکنم..ایا میتونم در خواست ابطال وکالت بباعزل. رو بدم..و ایا میتونم نسبت به مزایده انجام شده. کاری کنم

۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وکالت بلاعزل قابل ابطال نمیباشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

خیر وکالت بلاعزل قابل ابطال نیست در صورتی که وکیل خارج از خدود اختیارات خود اقدام کرده باشد پاسخگو خواهد بود.

با سلام.
باید وکالتنامه شمامطالعه شود تا بتوان پاسخ صحیح داد
کلا نمی‌توانید این وکالت نامه را باطل کنید یا وکیل مربوطه را عزل کنید.
مگر با وجود شرایطی

۱شما باید است سایر اموال خود را شخصا به فرد مورد اعتمادی انتقال دهید. تا وکیل نتواند نسبت به این اموال کاری کند.
۲.اگر در وکالتنامه اسقاط ضم وکیل نکرده اید،اقدام به ضم وکیل کنید.تا وکیل اول به تنهایی نتواند اقدامی بر اموال شما کند.
۳.چون وکیل مصلحت و غبطه شما را در ملک مورد مزایده رعایت نکرده است.ادعای خسارت مطرح کنید.
با توجه به حساسیت موضوع حتما در این‌خصوص از یک وکیل یا کارشناس حقوقی کمک بگیرید.

با درود..
دوست عزیز.. قبل از هر چیزی بهتر است که متن وکالتنامه دقیـقا مورد بررسی، تا راهنمایی بهتری در این خصوص نمود..
و اما در قاعده کلی:
۱_ امکان ابطال وکالت بلاعزل وجود ندارد.. فقـط اگر می توانید وکیل را راضی نمائید تا از سمت وکالت خود استعفا دهد..
۲_ اگر برای وکیل مرقوم اعتماد ندارید، بهتر است سایر املاک مورد وکالت را سریعا به یک شخص مورد اعتماد خود انتقال دهید تا عملا دخالت وکیل در مورد آنها بلا اثر گردد..
۳_ طبق قانون و مقررات، وکیل باید در هرصورت رعایت مصلحت و غبطه موکل را باید بنماید، در صورتیکه احساس می کنید تبانی صورت گرفته و یا هر اقدام دیگری که غبطه و مصلحت شما در آن رعایت نگـردیده، می توانید با اثبات آن ادعای خسارت بنمائید..
۴_ بلحاظ تخصصی بودن امر و حساسیت موضـوع، بهتر است با یک وکیل و یا کارشناس حقوقی مشاوره و از آنها کمک بگیرید..
موفق باشـید..

با سلام
وکیل باید مصلحت موکل را رعایت نماید و اگر رعایت ننماید میتوانید دادخواست مطالبه خسارت دهید

با سلام
شما میتوانید دادخواست ابطال مزایده و ابطال سند رسمی را بخواهید در صورت اثبات تبانی و عدم رعایت مصلحت قطعا نتیجه خواهید گرفت.
در مورد عدم عزل نیز میتوانید وکیل دیگری را ضم یا مورد‌وکالت را شخصا انجام دهید

سلام
امکان ابطال وجود ندارد ولی در صورتی که برابر وکالت نامه عمل ننموده امکان مطالبه خسارت وجود دارد !

مشاوره‌های حقوقی مرتبط