آیا میتونم دیه رو به انجام کارهای عام المنفعه تبدیل کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۱۶۹

بنده از پرسنل ۱ ارگان دولتی و در حین انجام وظیفه باحکم قضایی برای پلمپ مکانی بودیم که درگیری رخ داد و من مجروح شدم و پرونده با مراجعه به پزشکی قانونی و دادگاه کیفری ۳نفر از متهمان را به جرم تهدید و توهین به ترتیب به ۱۵ ماه زندان و۷۲ ضربه شلاق و متهم ردیف دوم و سوم به۷۲ ضربه شلاق محکوم شدن و برای ضرب و جرح عمدی دیه مشترکا ۲درصد و ۳هزارم درصد دیه کامل است .حکم فعلا قطعی نشده . با پادرمیانی چند نفر درمورد ردیف دوم و سوم میخوام رضایت بدم ولی دیه رو میخوام باید کی برای رضایت اقدام کنم؟کجا برم هم دیه هم رضایت؟ توی اجرای احکام ؟ترتیب رسیدن بنده به حقم چطوری است؟ ردیف اول را هم رضایتی به هیچ عنوان ندارم.آیا امکان تبدیل دیه برا شخصی که استطاعت مالی نداره وجود داره؟و آیا میتونم دیه رو به انجام کارهای عام المنفعه تبدیل کنم؟یکی ازون دو نفر نداره

۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ،دیه قابل تبدیل نیست، مگر با رضایت از آن صرفنظر شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بادرودوسلام امکان تبدیل دیه نمی باشد ازطریق رضایت دیه زایل می شود.

با احترام دیه قابل تبدیل نیست و فقط با رضایت دیه از بین می رود.

امکان تبدیل دیه وجود ندارد و فقط با رضایت شخص از بین میرود

اگر متهم ردیف دوم و سوم نیز محکوم به پرداخت دیه شدند می توانید در اجرا رضایت خویش را ارائه نمایید و دیه از انها دریافت ننمایید ولیکن دیه قابل تبدیل نمی باشد

دیه قابل تبدیل نمی باشد بعد دریافت دیه رضایت دهید

شما امکان رضایت مشروط ندارید و یا باید مطلقا رضایت بدهید یا خیر، همچنین تبدیل مجازات به عنوان نوعی تخفیف در صلاحیت و تشخیص دادگاه است ضمن اینکه دیه قابل تبدیل نیست.
میتوانید پس از اخذ دیه در صورت تمایل آن را در امور خیریه یا عام المنفعه صرف کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط